click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Wednesday, 15 February 2012

Mari mengenali lelaki sejati…(sesuai untuk bacaan wanita) #6

sumber pokcik google (sekadar hiasan)

51 .Lelaki cinta gadis yang boleh memasak atau membuat kek...amat-amat cinta!
52. Lelaki suka perempuan yang seperti ibunya. No kidding... Tetapi hanya bila lelaki itu bersedia.
53. Seorang lelaki mempunyai masalah lebih banyak daripada yang boleh anda lihat dengan mata anda.
54. Kawan baik teman lelaki anda tahu segalanya tentang dia. Gunakan peluang ini!
55. Jangan sombong. Lelaki boleh dengan mudah menyerah pada tanda pertama akan putus cinta.
56. Jangan bias. Cuba mencintai seorang lelaki tanpa prasangka dan anda akan terkejut :)
57. Lelaki lebih banyak bercakap daripada perempuan terutama ketika topik tentang perempuan.
58. Lelaki tidak memahami kenyataan "Get lost" dengan baik.
59. Lelaki benar-benar berfikir bahawa perempuan adalah sukar dibaca dan mempunyai keputusan tak terduga tapi masih menyayangi mereka.
60. Lelaki tidak peduli tentang bagaimana berkilau kasut mereka tidak seperti perempuan.



p/s : aku pun tak suka pompuan tau kalau aku ada masalah…




Bagi yang belum baca bahagian sebelumnya boleh klik dekat SINI 1 , SINI 2 , SINI 3, SINI 4 dan SINI 5

28 comments:

..cik gugu.. said...

hurmm no kumen lah psl lelaki -.-

Gen2Merah said...

ya, jadi lelaki memang best.. enjoy... ehe (",)

Si BuDaK KaChAk said...

gugu~ yup...sy phm prasaan awk...jgn trasa k??be strong my gugu...hehehe

Si BuDaK KaChAk said...

gen2merah~ ye...enjoy...hehehe

biela bell said...

oo.macam tu lelaki rupenye..haha..
sabar yer lelaki..perempuan kadang memang sukar diramal..expect the unexpected ok..haha..

Si BuDaK KaChAk said...

biela bell~ yup...pompuan ni byk karenah...huhu

cinta siswi said...

haihh.. hehe.. payah gk nak paham laki nie..

#siswi nk lelaki yg blh jadi imam.. :)

Cikgu Ma said...

nak laki boleh jadi imam dan sentiasa meringankan beban..hehe...

teha said...

alahai.. kena blajar memasak laa lps nie.. hehe :)

dyabunga said...

baru dya tau

Si BuDaK KaChAk said...

siswi~ tak payah pun la...huhuh

insyaAllah siswi akan jumpe 1 ari nnt...

=)

Si BuDaK KaChAk said...

cikgu Ma~ ade je...cari la...

Si BuDaK KaChAk said...

teha~ oh...itu sudah tntu...msk ni wajib pompuan kena tau...

Si BuDaK KaChAk said...

dyabunga~ sbbtu sy bgtau...heheh

Zakaria's daughter said...

isyh.
maasalahnye satu pun takde ciri2 nih kat kite weh.

nih yg sedeh neh,

haiz..haha

Si BuDaK KaChAk said...

zakaria's daughter~ mude lg...xpe2...lame2 nnt pupuk la sume tu...hehehe

Zakaria's daughter said...

tanak pupuk! takde mase main pupuk pupuk.. :D

haha

bai baizura said...

erkk:| laju2 g dapur belajar masak**== haha:p

Eera Shera said...

lelaki suka simpan mslh sndri kan.. post la lg cemni..best2 ;)

Si BuDaK KaChAk said...

zakaria's daughter~ la...td dia yg kate sedey sbb xde 1 pun...

bile suro pupuk xnk plak...lepuk nk tak???hehehe

Si BuDaK KaChAk said...

baizura~ ok...jgn mnjahanamkn dapur tu dah ler...heheh

Si BuDaK KaChAk said...

eera shera~ laki kan ego...ok...tggu la nnt...ade lg ni....

Tihara said...

yg no.53 tu biasanya saya tk dpt nak trace..tp mmg betul.. :)

Si BuDaK KaChAk said...

tihara~ yup...laki mmg slalu begitu

bai baizura said...

hamboi:-w haha xdeknye nak mnjahanamkan dapur cuma wat semak dapur je:p

Si BuDaK KaChAk said...

baizura~ ok...jgn smpai tbako dapur tu dah ler...hehehe

bai baizura said...

kalau terbakar 2 lagi gempak..haha
boleh la nak wat bini terus=))

Si BuDaK KaChAk said...

baizura~ owh...camtu lak ek???tak tau plak...nnt nk try search google la...hehehe