click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Thursday, 23 February 2012

Bola | Manusia Boleh Berubah.

sumber pokcik google


Assalammualaikum…

Kepada kebaikkan ataupun keburukkan bergantung pada diri seseorang tu. Namun apa yang aku nak cerita ni mengenai kebaikkan.

Tajuk di atas merujuk kepada pemain bola sepak dari kelab Manchester City iaitu Carlos Tevez yang akhirnya akur dengan meminta maaf kepada kelab dan pengurus kelab tersebut iaitu Roberto Mancini.

Tahniah aku ucapkan kepada Tevez kerana berjaya membuang ego dengan meminta maaf. Ini menunjukkan dengan membuang ego yang ada pada diri kita, maka banyak kebaikkan yang akan kita perolehi.


*peringatan untuk diri sendiri jugak…



p/s : malam semalam aku bermimpi keluar dating dengan seorang blogger…hahaha…kelakar betul la…

2 comments:

bai baizura said...

yups haruslah kita merendahkan diri even diri kita dah rendah or mmg dh tinggi..haha:))

p/s: ehem siapakah blogger itu?

Si BuDaK KaChAk said...

baizura~ btol tu...

p/s : opss...tu harus dirahsiakan agar tiada salah faham di antara blogger2 sume...

=)