click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Thursday, 2 February 2012

Segmen | "JOIN SEGMEN PANTAS WANCIKGUMUZIK"




kali ni aku nak join segmen dari WANCIKGUMUZIK...

segmen yang dia anjurkan ni sekejap je...jadi aku rasa aku taknak terlepas. Hadiah dia sediakan pun agak menarik bagi aku.

Hadiahnya dia akan promote blog melalui RSS grafitty bagi yang cepat join segmen ni. Di saat aku menaip ni, memang naik lenguh juga tangan ni sebab cuba menaip dengan cepat. Jadi idea untuk menulis panjang panjang pun takde.

Kalau nak join korang klik je la dekat



p/s : kelam kabut jap...hehehe

16 comments:

nur chahaya abadiey said...

gud luck kamooo :)

thankz singgh blog nur... follow kamoo :)

Ezad Skytech said...

all the best...:D

..cik gugu.. said...

awk mmg slalu kelam kabut .. hehe

p/s : tamo pk psl cnta jugak pasni ;)

..cik gugu.. said...

ohh plis .. ta tru oke .. haha ..

yelah .. sy je yg skodeng awk .. awk ta pun .. hoho !

..cik gugu.. said...

hurm penah bc dlu .. tp igt dah buat ..

dlu sy pon tade jugak tp last2 buat fb sbb senang nak ping n3 blog ;)

..cik gugu.. said...

pelik .. maksud introduction tu means saya la .. as a woman ;)

aty perempuan mana yg tak terusik kan.. haha tamo jiwang kat cni . malu !

..cik gugu.. said...

mmg pecah belah .. kucar kacir hdup sy sbb fb .

tp alang2 da kucar kacir, go on jelah . *tetiba sedih plak igt bnde lame .. adoi awk nie .. hahah

..cik gugu.. said...

haha nk laki yg pandai msk ;) kalau mengidam kan senang nanti . hahaha .

..cik gugu.. said...

time nk manja2 je sruh hasben msk .. hihi.

same la kes kita .. ta sgka .

..cik gugu.. said...

yeah matlamat kte same !!!

kwn ya !

..cik gugu.. said...

mekasih budak kachak yg tak pasti kekachakannya .. haha .

IntaNBerliaN said...

join sgmen ek..good luck.. :-)

wan_cikgumuzik said...

thanks yerr join segmen,,,

nur anis said...

good luck..:)

era kecik said...

gud luck >.<

Siti Asiah said...

arap dapat tempat teratas erk...:)