click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Thursday, 16 February 2012

Selamat Hari Jadi


sumber pokcik google


Assalammualaikum…

Harini genaplah umur awak yang ke-22. Saya tak mahu jadi orang pertama yang mengucapkan selamat ulang tahun hari kelahiran awak sebab saya taknak jadi penyebab pergaduhan antara awak dengan pakwe awak.

Cukup lah sekadar saya dapat mengucapkan selamat ulang tahun walaupun lambat. Saya bagi ruang pada pakwe awak untuk ucapkan dulu agar tak ada perselisihan faham berlaku.

Doa saya semoga awak dimurahkan rezeki. Cepat cepat melangsungkan perkahwinan dan seterusnya bahgia disamping orang tersayang…

Amin….



*kahwin nanti jangan lupa jemput ye…


p/s : Maaf entri ni tak sebut pun nama empunya hari kelahiran atas dasar privacy….

20 comments:

Gen2Merah said...

alahaiiii.. syahdu plak.. hehe
takpe bro, at least ucapan itu ikhlas buat si dia... harap bila dia terbaca ucapan ini, hatinya akan berbunga2 kembali.. senyummmmmm (",)

9n0L4 said...

lisa surihani ke? hehe.

maszull said...

assalamualaikum....sayu jer kata bicara ini...doakan yg terbaik utk beliau yer...:)

Citra NaniZam said...

Selamat ulang tahun juga buat si dia.. xpe niat yg ikhlas akan dtgkan rs kedamaian buat pihak sana :)

yad'z said...

selamat ari lahir jugak untuk awak ><

Dylla Abas said...

hati awk masih pada dia ek..?? xpe..doakn kebahagiaan utk dia ye..moga2 awk pun akan bahagia jgk nnt (",)

nur anis said...

macam sedih je bunyinya..takpela, yang penting awak ikhlas wish..and semoga berbahagia..:)

shemasinbei said...

tak pe de... skurang2nye awak masih ingt nak wish birthday dia... doa kebahagiaan dia pun dh kire baik de... insyaallah, dia pun akan doakn kebahagiaan awak .

Kancil 8349 said...

satu doa agar menjamin kebahagiaannya...

Jom singgah ke blog Kancil

http://www.kancil8349.blogspot.com/2012/02/jawapan-daripada-wordless-wednesday-27.html

biela bell said...

Baguslah camnie..
sentiasa mendoakan kebahagiaan dia.. :)

Nur Zulaikha said...

good boy...menyayangi x semesti memiliki..
http://wwwzuemygen91.blogspot.com/2012/02/kata-mereka.html

..cik gugu.. said...

untunglah awk igt bday dy lg ..

Nabila Mohd Amin said...

amin.. berkat doa utk org lain.. hihi..:) follow you.

bai baizura said...

Cool la bro:) hepy bzday jgk pada si dia..huhu

#eh jom join contest nama anda di tag kat blog saya:)#

Iffah Afeefah said...

maybe org akn slh phm

yela sayu je entry ni

cm berat ati nk lepaskan die kat pakwe die

*pendapat je

Si BuDaK KaChAk said...

iffah afeefah~ yeke??alamak...camne ni ni??ptut delete ke entri ni...sbb xde niat pun nk jd camni...tetiba penulisan tu buat org pk lain...

cinta siswi said...

xpayah delete la derr.. niat ko lain.. biarla org nak pikir pape pun.. yg penting ko tau niat ko..

#bagusla.da break blh jd kawan.. bukan musuh. :)

twistertwist said...

sedeyh bace ,hati u baik la tu :)

Si BuDaK KaChAk said...

siswi~ tp org dok pk lain...xsyok la...

Si BuDaK KaChAk said...

twistertwist~ nape nk sedeh lak??

???