click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Friday, 3 February 2012

SegMen | SaLam PerKenaLan by Miss BaNu



Kali ni aku nak memeriahkan lagi majlis segmen oleh miss banu ni...
Ada sapa sapa berminat nak join??boleh klik je kat banner tu...

Neway bagi yang akan terjah blog ni dari segmen yang sama saya nak ucap terima kasih...
sedikit mengenai blog yang agak merapu ni....

Nama pena : Si Budak Kachak

Nama Blog : Cerita Ribut

Konsep blog : UNIVERSAL (luahan hati, kesihatan, bola, jam Casio, macam macam la...nak tau lebih lanjut boleh follow blog ni...takde paksaan)

Salam perkenalan semua....



p/s : baju tak basuh lagi...esok dah nak balik kl...mampos tido lambat la jawabnya...huhuh

7 comments:

Syuhada Nasya said...

hye.. datang dari segment yg sama. folo sisni . :) jom folo kita :)

MisS NaSiHa said...

Salam ukhwah..dr segmen yg sma..dh follow sni..jmput follow sy..
http://penaciknasiha.blogspot.com/

Cik Rose Cute said...

dari segmen yg sama terjah sini dan follow

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

Miss BaNu said...

thankz join my 1st segmen.. =)

[ wanni ] said...

salam perkenalan :)

datang dari segmen yang sama~

http://humblekindlovely.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

Diera Tekikushika said...

salam perkenalan. terasa nak makan coklat ? atau peminat home made coklat ?check this for best offer !http://vanilacoklat.com/daftar.php?ref=8001256112

jgn lupa singgah blog saya pulak =)

hananhadila said...

segmen daa lame tamat :P follow lah balek kalo sudi :D