click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Sunday, 19 February 2012

Sabar ye...

Assalammualaikum...


sekadar hiasan (sumber pokcik google)


Alhamdulillah...semua kerja mengemas dan basuh baju dah dilaksanakan. Perut pun dah kenyang. Sekarang ni mood nak santai layan cerita lama dekat tv3. Bagi bakal guru dan juga guru guru, boleh la layan sekali  cerita BAGINDA ni.

Dalam cerita ni boleh mengajar erti kesabaran seorang guru selain menyuntik semangat untuk menjadi guru yang berjaya.

Sebenarnya entri yang patut saya terbitkan adalah lain. Dalam entri tersebut ada sedikit cerita yang pasti akan mengetarkan jantung wanita wanita blogger yang cuba mengorat saya...hahaha...(maaf ter perasan di sini)

Untuk kawan baik saya, sabar ye...entri tu akan aku buat lepas aku layan cerita BAGINDA tu...



p/s : sekian...melalut di waktu petang...hehehe

21 comments:

Miss Nadya said...

oh mak...rajin giler..:D

huhu..nad baru ank alek umah ni..program dah abis..:D

p/s :: tengs bg advice...

Si BuDaK KaChAk said...

nad~ klu tak sape lg yg nk tlg buat sume ni??

deno said...

sekarang deno pun tgh tengok citer baginda :)

Si BuDaK KaChAk said...

deno~ bes kn citer ni...hehehe

~ieda~ said...

tawu x ea lagu sp yg jd latar tok iklan citer hr ahd spnjg bln 2 ni???ttnya2 gk...hehe

Si BuDaK KaChAk said...

ieda~ xprasan plak...nnt klu ade iklan tu sy dgr blk ye...neway nape dgn lagu tu??

Miss Nadya said...

program penutup pertandingan badminton..:)

Si BuDaK KaChAk said...

nad~ yeke??kt mane?

cinta siswi said...

penah tgk BAGINDA.. azean kn berlakon.. syok tp wayang lame la..hihi

Si BuDaK KaChAk said...

wlaupun wyg lame tp bes...lgpun cite tu ade byk yg boleh kite plajari...

=)

Nur Zulaikha said...

sekolah dlm cite baginda tu sekolah lama kita dulu..hehehe..wing33

Si BuDaK KaChAk said...

zulaikha~ yeke???ape name skola tu??

Nur Zulaikha said...

kolej islam sultan alam shah or kalau dulu kolej islam klang..tgk dh akhir2 nnt kn ade kuar dy punye pnghargaan sume tu kn..tgk la..hehehe

Si BuDaK KaChAk said...

zulaikha~ owh...yeke? bru tau...td lps abis cite tu trus msuk blk...tak tgk pun pghargaan tu...

=)

biela bell said...

citer mahmud baginda tu ker..?
mula2 mmg tak cakna psl cter tu..tbe2 ckgu soh tgok sbb scene cter tu dibuat kat skolah lama saya..hua3x..

~ieda~ said...

okies...ase cm besh jer lg 2 sbb lagu lm...hehe...2 yg tya kot2 la tahu kn ^_^

Si BuDaK KaChAk said...

biela bell~ maknenye bell knal ke dgn pgomen kt atas tu??dia kate dia pun dr tmpt same??

Si BuDaK KaChAk said...

ieda~ xpe2...nnt klu sy prasan lgu tu nnt sy cr k??huhuh

~ieda~ said...

okies ^_^

Suhami Ahmad said...

atok suko cito baginda tu....lamo tak nonton =)

Si BuDaK KaChAk said...

suhami~ bez kn??slain klaka ada gk dia punye pgajaran...