click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Sunday, 12 February 2012

Kerinduan




Assalammualaikum....

Pagi pagi buta ni buat aku rindu pada seseorang. Aku sebenarnya sedang rindukan kawan baik aku. Aku tak tahu apa khabar dia sekarang ni. Sihat ke tak pun aku tak tau. Blog dia dah lama tak berupdate cerita baru.

Walaubagaimana pun aku tau sekarang ni mesti dia tengah tido. Yela, dah pagi dah kot. Takkan la dia tak tido lagi. Susah aku nak percaya kalau dia masih belum tido lagi waktu waktu camni.

Sebenarnya aku rindu nak bergurau dengan dia. Dah lama dah tak bergurau. Last sekali aku bergurau dia terasa. Sebabtu aku sekarang ni dah taknak bergurau dengan dia. Bukan sebab aku merajuk ke apa...cuma aku taknak sakitkan lagi hati kawan baik aku sendiri.

Kalau la dia terbaca entri aku ni aku nak mintak maaf dekat kau. Aku tau aku salah sebab panggil kau macamtu. Tapi aku takda niat pape pun. Aku cuma bergurau je. Takkan la aku nak kawan baik aku sendiri jadi macam apa yang aku cakap tu?

Sekarang ni terasa sunyi sangat sangat bila tiap kali bukak blog dia takda pun entri terbaru. Takkan dia dah taknak main blog lagi? atau mungkin dia dah ada blog baru tanpa pengetahuan aku. Takpa la kalau dia nak berahsia dengan aku. Yang penting aku nak mintak maaf sangat sangat dengan apa yang berlaku.



p/s : kalau la masa boleh diundurkan....

22 comments:

Ca Cik Duyung said...

x try cari dia? tepon ke,msg ke,cari kat fb ker.....

Si BuDaK KaChAk said...

x...tah...malu kot dgn dia...

biela bell said...

memang sedih klu tiba2 jadi renggang dengan kawan baik kita sendiri..saya penah rasa..tapi life must go on..
chill k..betul tu.cbe contact dia by fon..kan senang..bleh tahu apa probs dia.ok? senyum :)

Si BuDaK KaChAk said...

biela bell~ emm...thanx...nnt sy try cntact dia k??

=)

cinta siswi said...

sedih kn bile kite rindukan someone n xdpt contact dia..

#at least ur best friend ade lg.. blh contact through fb or fon.. siswi contact bff siswi melalui doa ja.. :")

Si BuDaK KaChAk said...

siswi~ yup...mmg tgh sedih pun...

sy xde fb la...yeke??saba ek siswi...byk2 doakn dia...

=)

Dylla Abas said...

mungkin dia ada problem ke...bagi la masa kat dia sket..nanti mesti dia dtg blk..nama pun bestfren kan :)

..cik gugu.. said...

awk curang ! haha .

g je la kontek dy trus mntak mf ;)

Awie Omar said...

Baru Folo sini. Menarik jugak blog ni. Keep blogging k!
Jemput la baca entriku ini
http://awieomar.blogspot.com/2011/04/10-perkara-berkaitan-dengan-hijau.html

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hmmm barangkali hatinya trlalu sensetive

Citra NaniZam said...

Doakan yang terbaik buat dia ya.. sat lg terbuka lah hatinya tuk update cerita baru tentang dia...

Si BuDaK KaChAk said...

dylla abas~ alhamdulillah...kami da ok...

=)

Si BuDaK KaChAk said...

gugu~ curang??bila lak sy curang??

dah...alhamdulillah...

=)

Si BuDaK KaChAk said...

gugu~ curang??bila lak sy curang??

dah...alhamdulillah...

=)

Si BuDaK KaChAk said...

gugu~ curang??bila lak sy curang??

dah...alhamdulillah...

=)

Si BuDaK KaChAk said...

awie omar~ thnx bro...jap lg aku terjah...

Si BuDaK KaChAk said...

awie omar~ thnx bro...jap lg aku terjah...

Si BuDaK KaChAk said...

awie omar~ thnx bro...jap lg aku terjah...

Si BuDaK KaChAk said...

saiazuan~ mungkin juga...

Si BuDaK KaChAk said...

citra nanizam~ amin...tu la...tertunggu2 entri baru dari dia...

amy syifa said...

(^_^)v

Si BuDaK KaChAk said...

fuyooo...budak yg marah+majuk dah comment blk la kt blog buruk ni....hehe