click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Thursday, 2 February 2012

Login Wang



Nampak tak iklan aku dekat atas?? Bukan advertlet tu…yang warna hijau tu…hah...hari ni aku nak memperkenalkan pada korang semua cara membuat duit dengan blog. Selain Advertlets, Nuffnang, churp churp, dan Says.My, korang juga boleh mendaftar dengan Login Wang ni.

Mudah je. Korang boleh klik dekat iklan kat atas tu dan korang daftar je. Pengiraan wang melalui kerajinan anda untuk Login page tersebut. Setiap hari korang kunjung dah boleh dapat RM0.50 sehari.

Bayangkan kalau seminggu dah ada RM3.50…tambah pulak dengan iklan yang lain yang korang pasang. Tak lumayan ke tu??Kalau korang dapat tarik orang yang nak mengiklankan dekat page tersebut pun ada bayaran.

Jadi apa korang tunggu lagi?? Alang alang korang dah menulis dekat blog tu tak salah pun kalau nak cari duit sampingan kan?

Ni ada banner yang korang boleh klik kalau taknak klik dekat banner atas sana…




 





p/s : aku cuma berkongsi dari apa yang aku tau je…

4 comments:

~Filzati Zulkepli~ said...

menarik. nak kumpul duit beli tab. lalala~

Si BuDaK KaChAk said...

filzati~ fuyooo....bleh bg pinjam nnt...hehehe

Ezad Skytech said...

boleh la kumpul2 duit ni..hee~

cik mun said...

ok2..nnti nak buat jgakla..