click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Thursday, 2 February 2012

Jam CASIO


Assalammualaikum….

Ada ke peminat jam CASIO dekat blog aku ni? Kat sini aku nak membantu korang untuk mendapat jam CASIO dengan harga yang murah. Takda la murah mana…Cuma harga yang aku bagi ni adalah harga yang telah diberikan.

Sebenarnya jam CASIO yang korang lihat di kedai kedai jam tu semuanya telah dinaikkan harga. Ini disebabkan mereka perlu membayar sewa kedai, pekerja dan lain. Jadi bagi agen yang tiada kedai, kami tidak memerlukan kos yang banyak untuk dibayar sebab tu kami dapat menjual dengan harga yang lebih rendah dari harga kedai.

Kalau korang berminat untuk mendapatkan jam CASIO dengan harga yang berpatutan boleh la bagi email dekat komen bawah tu ok?. Kos penghantaran PERCUMA. Yang penting ianya 100% ORIGINAL.

Daripada segi design korang boleh cari sendiri design yang korang berkenan. Dan DAPATKAN KOD MODEL TERSEBUT kerana harga kebiasaannya tidak ditulis. Hanya agen je yang tau harga jam tersebut.

Tapi kalau ada yang berminat dan tak tahu mana nak cari design design ni boleh tinggalkan email korang pada komen dibawah. Nanti aku akan cuba membantu korang.






p/s : lebih bergaya dengan CASIO…

12 comments:

~Filzati Zulkepli~ said...

budak kachak belanja boleh? hihihi.

Si BuDaK KaChAk said...

alamak....blum kaya lg la...

hehehe

fatin amalina husna said...

haha..klau nk pkai jam husna bedal je mana yg cntik..

blajaq baru..xdak bank sdiri lg..haha..klau ada nnti jom2 husna blanja..

Si BuDaK KaChAk said...

bleh try bli klu nk...

hrga yg sy bg tak sama dgn hrga kedai...

Tihara said...

lawa kan..nice blog :)

Zahirah Dzulkifli said...

Tak tak. Saya bergaya dengan Fossil je. Hahaha :p

cik mun said...

mun jarang pakai jam..hehe

Si BuDaK KaChAk said...

tihara~ xnak try ke casio??

Si BuDaK KaChAk said...

zahirah~ awak byk duit...boleh la pakai fossil...

Si BuDaK KaChAk said...

mun~ owh...yeke??tapi cantek2 tau...nnt sy tunjuk 1 k?

sethdahalan said...

Ada jual jam lagi ke...saya nak cari protrek

sethdahalan said...

Ada jual jam lagi ke...saya nak cari protrek