click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Saturday, 4 February 2012

Mari mengenali lelaki sejati…(sesuai untuk bacaan wanita) #5


sumber pokcik google


41. Ketika seorang lelaki meminta anda untuk meninggalkan dia sendirian, dia hanya bermaksud, "Jangan pergi dan dengar saya."
42. Lelaki tidak benar-benar memiliki kata putus.
43. Ketika seorang lelaki mencintai anda, dia memberikan yang terbaik dalam dirinya.
44. Jika seorang lelaki mula berbicara serius, ianya sangat penting!
45. Jika seorang lelaki terlalu senyap, katakan sesuatu! Mungkin dia ada masalah.
46. Lelaki percaya bahawa tidak ada cinta pada pandangan pertama, dan kemudian menyedari pada akhirnya bahawa dia salah!
47. Lelaki suka perempuan yang bersikap keperempuanan.
48. Lelaki tidak suka perempuan yang suka pukul lelaki.(kalau pukul manja manja takpe kot)
49. Seorang lelaki dapat mengetahui apakah gadis itu suka padanya tapi tidak pernah yakin kecuali gadis itu kata kepadanya.
50. Seorang lelaki akan membuang-buang masa dengan video game dan bola sepak, sama seperti seorang gadis terhadap novel dan make-up.


Bagi yang belum baca bahagian sebelumnya boleh klik dekat    SINI 1 , SINI 2 , SINI 3,dan SINI 4



p/s : lama dah tak main game…asik sibuk blogwalking je…hehehe

30 comments:

cinnamon.com said...

saya suka lelaki yg lebih beriman dr kita..mcm suami kak le..

Zahirah Dzulkifli said...

Hehe. Tips-tips untuk diri sendiri juga ke? :p

Si BuDaK KaChAk said...

cinnamon~ alhamdulillah...da dpt camtu kne la jge ati dia ek??

=)

Si BuDaK KaChAk said...

zahirah~ tips sendiri camne??hehehe

Gen2Merah said...

saya berbangga menjadi seorang lelaki... ekeke (",)

Si BuDaK KaChAk said...

sama la kte cikgu....hahaha

Ain Dzaya said...

payahnyer nak cari laki setia..huh!

Dihimpit lelaki lelaki. Dilema!

Azreen Amran said...

well said, lelaki ni sebenarnya lebih kurang sama je macam perempuan.

siapa yg tahu lelaki yang cool gila tu sebenarnya seorang yang sensitif.

btw, Happy blogging. :)

~ieda~ said...

no 48 2 mmg sllu ckp la...sllu ckp nk tmbuk tp x smpai ati pon..haha n no 50 2 mmg tol pon ^_^

Si BuDaK KaChAk said...

ain~ lelaki kbykkn nya setia...mungkin ain blum jmpa lg kot...

Si BuDaK KaChAk said...

azreen~ yup...btol tu...cuma laki ni kn terkenal dgn sikap ego...

jd susa lelaki akan tnjukkn dri ni cool...

=)

Si BuDaK KaChAk said...

ieda~ uiisshhh...gengster nya geng sy sorg ni...suka pukul...ni yg tkut ni...hahaha

ala...kira ok la laki main game...kang klu laki men makeup mcm pmpuan gak kang jgn terkejut...

cik mun said...

lelaki oh lelaki..

Si BuDaK KaChAk said...

cik mun~ ye saya??hehe

~ieda~ said...

hahaha...bkn gengster lah tp nakal sket jer :p tp brni ckp jer nk buat blom tntu sbb x smpai aty lah...hoho

ok pe men make up...naty bole tkr2 tips ngn awek...hoho ^_~

Si BuDaK KaChAk said...

eleh...xcaye la...klu mula2 mmg la ckp xbrani...nnt lame2 abis lebam2 bdn pakwe...hehehe

owh...camtu lak ek??tkut pompuan yg lari je...hahaha

cinta siswi said...

haihh,,, siswi asek cubit incik1..haha.. cubit mnja kot.. lalala~~~~

~ieda~ said...

hehe...klo lebam 2 bole jd tnda inngtn kala jauh...hoho...nk ase x???hehe ^_^

k@!sh!n said...

tips utk diri sendiri ni hehe

Si BuDaK KaChAk said...

siswi~ klu cubit manje takpe....boleh wat hbungan jd bahgie...

=)

Si BuDaK KaChAk said...

ieda~ boleh gk...sy pun da lame xkne cubit...hahaha

Si BuDaK KaChAk said...

k@ish!n~ hehe...

Dianaa said...

Number 50 tu memang betul!

Si BuDaK KaChAk said...

its beter playing games than hurt other people heart...hehehe

~ieda~ said...

hoho...bole2...naty owg cubit awk ea...kata sm geng kn...hehe ^_^

Reena said...

wahhh... complicated nya makhluk bernama lelaki ni. Hehehe

Si BuDaK KaChAk said...

ieda~ boleh je klu nk...hoho

Si BuDaK KaChAk said...

reena~ unik kan laki ni?hehehe

Lia Irdelia said...

sangat nice.... hehehhe

Si BuDaK KaChAk said...

lia~ yup...

=)