click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Thursday, 9 February 2012

Kenapa aku tak telefon korang?


sumber pokcik google


Assalammualaikum…

Entri ini adalah jawapan bagi soalan yang terdapat di akhir entri INI.

Mula sekali aku nak mintak maaf dekat semua kawan kawan aku termasuk kawan baik aku sendiri. Bukan niat aku taknak buat panggilan tapi hari cuti aku memang sibuk dengan kawan kawan aku yang ada dekat sini.

Yela, aku balik pun jarang sekali. Ni bila dah balik, pastu dapat kumpul ramai ramai..takkan aku nak lepaskan peluang ni. Kitorang memang susah nak berkumpul ramai ramai macam ni.

Untuk pengetahuan semua, panggilan percuma aku bagi dekat mak aku untuk buat panggilan dekat kampung dengan makcik makcik yang lain. Aku bukannya ada teman istimewa untuk aku buat panggilan. Aku hanya ada korang sebagai kawan aku.

Untuk kawan baik aku, aku mintak maaf sangat sangat dengan ko. Bukan aku lupa dengan ko, aku sentiasa ingat ko. Aku berharap ucapan hari lahir aku yang pertama datang dari ko.

Tunggu punya tunggu, ko tak gak ucap pape. Jadi aku ingat ko masih marah dekat aku. Bukan aku taknak pujuk. Tapi, pompuan biasanya perlu cool dulu baru ok. Jadi aku yang jauh dari ko ni mana tau ko da cool ke belum. Kang tak pasal pasal kena tembak lagi dengan ko.

Maaf sangat sangat…aku memang takda niat pun nak buat ko sedih. Aku masih nak jadi kawan ko lagi..tu pun kalau ko sudi. Tapi kalau ko memang dah nak buang aku, apa aku boleh buat. Tu hak ko. Tapi serius aku memang anggap ko kawan aku lagi.

Jangan ko pikir bukan bukan pulak. Aku still nak bisness dengan ko lagi.







p/s : aku bagi mak aku yang guna free call tu…..

9 comments:

syafira al basir said...

ok aku maaf kan engko.. tapi taun depan mesti call aku dulu ok ~ahaha :)

Si BuDaK KaChAk said...

erk....camtu lak??

syafira al basir said...

ehehe :D

Si BuDaK KaChAk said...

suke plak cik misi ni...hehe

Si BuDaK KaChAk said...

suke plak cik misi ni...hehe

cinta siswi said...

majuk r cmnie.. xkol siswi pun.. hoho.. eh.. befday ea?? happy belated befday..hihi.. :)

bai baizura said...

huhu...bgs2lah bg mak:)sjuk perot ibu mengandung...aiceh..haha:p

Si BuDaK KaChAk said...

siswi~ kn da ckp bg mak gune....tggu siswi je la kol....hehehe

Si BuDaK KaChAk said...

baizura~ mak lebih memerlukan kot...huhuh