click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Monday, 30 January 2012

Menggunakan hati atau sesuka hati??

Assalammualaikum....



sumber pokcik google


Semenjak dua menjak ni entri ni takda tulis pape pun kan?? Maaflah semua...mood aku tengah tak best la untuk menulis. Aku biasa menulis mengikut hati dan akal yang waras. Bukan bermakna sekarang ni aku tak waras. Cuma untuk menghasilkan penulisan yang baik perlu dengan hati yang tenang.

Sekarang ni mood aku cuma nak BW je dekat blog blog yang aku dapat. Dapat dari mana? Dapat dari segmen segmen yang aku dah join la..

Sekarang ni juga aku nak baca dan belajar penulisan dari blog blog yang lain. Mungkin dengan BW yang aku lakukan selain dapat meramaikan geng geng blogger, aku juga dapat belajar cara penulisan yang menarik.

Aku sedar bahawa penulisan dekat blog aku ni agak memboringkan korang semua. Jadi aku cuba untuk perbaiki lagi bagi dapat memuaskan semua pengunjung yang berkunjung dekat blog aku yang tah pape ni.

Kalau boleh aku mintak pandangan dan pendapat korang untuk aku perbaiki penulisan ataupun view dekat blog aku ni. Korang boleh tulis je dekat kotak komen yang ada dekat bawah nanti ok??




p/s : menulis menggunakan hati bukan dengan sesuka hati....  ( ^_* )

24 comments:

Zahirah Dzulkifli said...

Segmen tu adakalanya memberikan mamfaat dan juga sebaliknya. Hehe. Tapi blog ni dah ok. Bak kata orang, tak semua puas hati dengan apa yang mereka ada. Ekeke. Apa-apa pun, jangan malas-malas. Update apa yang terlintas di fikiran :)

Si BuDaK KaChAk said...

zahirah~ yup...btol...bg yg bijak menggunakan pluang psti dorg akn nmpak kebaikkan selain menambah follower...

tak puas hati sebab nak jadi terbaik xsalah kan??

LegendOfPersia said...

Dah ok dah blog ni bro..tapi biasalah dlm apa2 bidang sekalipun penambahbaikan itu penting..Pembelajaran itu tiada sempadan.
Aku setuju dgn bro, penulisan yg baik perlu dgn hati yg tenang..
keep it up.!!

myu said...

Just jadi diri sendiri je :) Dan sentuhan kreatif.

..cik hana.. said...

just be yourself..setiap orang ada kreativiti sendiri kan...hehe :)

Si BuDaK KaChAk said...

Lagendogpersia~ thnx...

Si BuDaK KaChAk said...

myu~ btol tu tapi tak salahkan kalau kita brubah utk kbaikkan??

Si BuDaK KaChAk said...

cik hana~ btol tu tp tak salah kalau kita nak lebih disenangi org...

=)

aimaniman said...

akak pon blajar dr blog adik,.. macam mana boleh tarik follower dan pengomen setia...

Si BuDaK KaChAk said...

aimaniman~hah??biar btol??blog ni xde pape pun yg menarik kak...tgk follower tu pun da tau...

=)

Paris Lipton said...

menulis cara mcm entry ni tau...tape pelan2 kayuh~~

Si BuDaK KaChAk said...

paris lipton~ menulis mcm entri ni???camne tu???xbape phm la...

???

Citra NaniZam said...

assalamualaikum dik..
kak citra singgah pagi disini..
hmm tulis ikhlas dari hati ya..

C`ayob.com said...

huhu sama lah kita.....

penulisan mu ok dah! cuma buat entri yang memberi kepentingan dengan pembaca contohnya tentang blog....

teruskan usaha...tambahkan follower..jangan terlalu paksa diri....tulisan..biar santai.

itu je yang aku tahu.....

Dylla Abas said...

menulis sesuka hati = entri karut-marut...hoho :p

merpatisejoli45 said...

hye, done folow u.jmput dtg my blog n jd folower saya blik ye.

nk tukar banner di site bar or page? tgglkn komen di blog saya ye. :)

Si BuDaK KaChAk said...

citra~ waalaikummusalam kak...

yup...thnx...

=)

Si BuDaK KaChAk said...

cayob~ thnx bro...tips yg menarik...akn cuba perbaiki lg lps ni...

Si BuDaK KaChAk said...

dylla abas~ btol tu...

=)

Amoychanteks said...

masih belajar jugak..takpe, biar pelan asalkan dpt naek dan bertahan lama dlm dunie blogger nie kan..

Si BuDaK KaChAk said...

amoychanteks~ btol tu...sama sama la kite bertahan ek???hehehe

~Filzati Zulkepli~ said...

apa yg ditulis menggambarkan apa yg difikir. :) happy blogging. biasalah kn, kdg2 saya sndiri pun takde idea nk update.

Si BuDaK KaChAk said...

filzati~ yup...bkan stakat apa yg dipikirkan....blog ni tempat meluahkan perasaan selain memberi dan menerima info kpd org lain...

=)

Diera Tekikushika said...

tulis ikut mood.. yeah, tgah2 ada mood standby laa auto publish entry. sbb nanti bila da xde mood, blog update sendiri... hehehhehehehe =D