click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Monday, 16 January 2012

Perempuan mudah beralih arah??yeke??










"Wanita cenderung segera mengganti status hubungannya setelah putus.
Setelah tak lagi menjalin hubungan asmara, apakah anda segera mengganti status di Facebook? Wanita mungkin akan segera menggantinya, namun lelaki perlu waktu lebih lama.


Lelaki, rata-rata baru akan mengganti statusnya dari 'in a relationship' menjadi 'single', dalam  waktu selama empat minggu atau lebih. Sementara wanita, cenderung segera mengganti status hubungannya setelah putus. Ini merupakan hasil kajian yang dilakukan oleh ALovingSpace.com, yang melakukan kajian pada 1.000 kajian dan wanita yang belum menikah."


Read more: http://www.borakkosong.com/2012/01/wanita-lebih-mudah-ubah-status-single.html#ixzz1jdDmJaZJ




--------------------------------------------------------------------------------

wahhh....senang je kan pompuan ubah status....so di sini dah boleh nampak sebenarnya lelaki ni semua berjiwa halus cuma lelaki mempunyai ego yang tersendiri....

apa pendapat korang pulak??



p/s : aku takde fb...so status aku selalu menjadi tanda tanya...hehehe

19 comments:

amy syifa said...

aku dari dulu status same jeh =P

salahkan ku jgn salahkn ku..kasih biarku lupakan dirimu..ingin bercinta x ingin bercinta..lalala..eh ternyanyi! ^_^

EMOdisaster said...

haha ... no comment lah .. serik berchentaaa ...

Si BuDaK KaChAk said...

syifa~ tolong benti...xsedap ok??hahaha

Si BuDaK KaChAk said...

emo~ awat no komen??terkono ke??hahaha

amy syifa said...

Berguguran daun jatuh lembut ke rambutmu
Meraikan suasana indah
Di sini ku berjanji disaksi rembulan
Andainya ku pergi dulu
Jikalau ku pergi dulu
Ku nantimu di pintu syurga ...

nak nyanyi jugokk!! current song!

Si BuDaK KaChAk said...

klu ko nyanyi lagu ni dah tak mcm alleycat tp alleydog...hahaha

amy syifa said...

amboii..sedap kate org anjing! ko tu alleycow..! huh..

Si BuDaK KaChAk said...

hahaha.....wehhh....arini pageview aku dah lepas 2x ganda dr target aku la....hehehe...

Dylla Abas said...

yup...ego tu perkataan yg sgt sesuai..sebab tu ppuan lebih cepat pulih dr putus cinta sebab dah ambil langkah awal..hmm..bkn semua la kot rasanya..tapi sebahagian besarnya ya..

nur anis said...

haha..tak tau lah nak komen apa..sebab x pernah buat macam tu...huhu

cik mun said...

agak stuju..kbykan kwn2 yg ptus akan cpt2 tkar status diorang kat fb..

Si BuDaK KaChAk said...

dylla abas~ mungkin jugak kot..

Si BuDaK KaChAk said...

nur anis~ bleh caye ke ni???hehehe

Si BuDaK KaChAk said...

cik mun~ aik...kwn2 ke diri sdiri???hehehe

amy syifa said...

so? huhh..dah la pnggil org dog!

Si BuDaK KaChAk said...

la....skit2 touching...da la...psni jgn arap aku nk gurau2 lg

amy syifa said...

ko pon kuat touching! wekkk..

~ieda~ said...

x yah boh status lg sng...owg len pon msty ttnya2 gk...hehe

Si BuDaK KaChAk said...

eleh...tu mknenye same gk...mrahsiakan status....huhuhu