click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Monday, 23 January 2012

Segmen | Hobi Saya: Blogwalking+Follow





baru ingat nak menyepi sekejap masa cuti cuti ni tapi telah di tag oleh myu...

jadi untuk menjaga hati rakan rakan blogger...aku pun men'join'kn diri dengan segmen ni....

korang nak join juga ke??

klik je dekat banner tu k??



nak tag EMO


p/s : nak main dengan anak buah sepuas puasnya...yela....lepas ni nak berjauhan dengan dorang lagi....

11 comments:

Mimie said...

thanks join.. salam perkenalan n selamat blogging :)

kewchik said...

Hy . Kite dri segmen yg sme . Kite dtg nk trjah blog awk comel ni .

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalking-follow.html

myu said...

Salam :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

Cikgu Ma said...

waaa...suka budak2 kecik ea...

orang minyak dalam blog$%&%^
disebalik tabir | AIR TANGAN

Gen2Merah said...

dulu saya suka ikut2 segmen ni.. skrg kurang2 daa... ehehe..

ciK LyndaWawa said...

happy blog2alking..weee....=]

Niena Sofea said...

Salam kenal ..
Niena singgah sini ye .. Niena dah follow .. Jom follow Niena semula .. http://nienasofea.blogspot.com/

Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join !
http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

zareliqa afiqa said...

selamat bersegmen yer :D

deqla manjew said...

slm, hye... sy datang dari segmen yg sama, udah follow kamu, sudi2kan la follow sy jgk yep. slm knl. =)

cik mun said...

sronok ye die lyan anak buah..

9n0L4 said...

jalan jalan intai kawan satu segmen & follow sini juge. lucky no 233. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html