click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Thursday, 19 January 2012

Contest | Jom Tambah Geng Blogger



Disebabkan aku ingin berkenalan lebih ramai lagi dalam dunia blog ni dan ingin membaca entri entri yang menarik di blog blog yang unik jadi aku pun nak join contest ni....

ni kira macam 2 in 1 la ni....

sambil kita mencari geng geng blogger kita jugak boleh dapat adiah...tapi bagi yang bertuah je k??




p/s : saya takdee fb tapi saya tetap nk gak try...takpe kan penganjur???

15 comments:

[PCL] said...

nak join gak la..

aNereO UsitHe said...

naj follow sini...dtg follow naj balik :)

http://anereodacandid.blogspot.com/2012/01/contest-jom-tambah-geng-blogger.html

Nurfarahin Yusof said...

hi,..thnx follow blog farah,..

done follow u,.

http://nurfarahinyusof23.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-geng-blogger.html

Ayesha Ramlee said...

hai, thankz follow blog ayesha tadi... :D

aNereO UsitHe said...

thanxx :)

nasha sanza said...

good luck!:)

nasha sanza said...

oh lupa nak bagitahu harga tak mahal pun..semangkuk RM6/..hehe..pergilah mencuba..:)

gades pelik said...

done follow geng :)

firdaus hilmy said...

hey2 :) dari segmen yang smer
done follow

http://firdausproperties.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-geng-blogger.html

Amoychanteks said...

hye :)
thanks folo blog amoy-chanteks.
act, amoy dh lame folo sini..huhu..maybe awk tak prasan kot..

zareliqa afiqa said...

gud luck yaw! :D

era kecik said...

gud luck :)

puteri hanisah said...

dtg dari segmen yg sama..
suda follow~
jemput ke blog saya
http://nysahanysa97.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-geng-blogger.html

Engku Muzahadin said...

singgah dari segmen yg sama... sudah follow, dan harap sudi singgah ke blog sy jg :)

Ridzwan Mohamed said...

dari segmen same