click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Wednesday, 18 January 2012

Mana entri terbaru??


sumber pokcik google


Kepada semua yang menunggu entri dari blog ni, aku nak ucap jutaan maaf dekat korang semua kerana hari ni mood aku betul betul bercelaru. Sebenarnya memang niat aku nak update banyak cerita tapi disebabkan ada sesuatu yang telah menganggu emosi aku yang menyebabkan mood lari.

Jadi aku memang tak dapat nak terbitkan entri baru. Tapi aku janji dengan korang, nanti bila mood aku dah kembali pulih akan aku update cerita cerita menarik dekat blog ni ok??

Sekarang ni apa yang mampu aku buat adalah blogwalking dekat blog blog yang bertuah.


p/s : aku nak mintak maaf dengan semua kalau aku pernah buat korang kecik hati dan terasa....

9 comments:

nur anis said...

kalau mood tengah bercelaru, memang tak boleh nak update blog..take time..:)

Dylla Abas said...

take ur time...i'll be waiting :)

fadh leyanie said...

ya2,maaf di terima.Jangan biarkan emosi terganggu.

cik mun said...

xpe2..chill..

Si BuDaK KaChAk said...

nur anis~ thnx coz memahami...

Si BuDaK KaChAk said...

dylla abas~ thnx...ok...tggu tau...hehhe

Si BuDaK KaChAk said...

fadh~ dah terganggu dah pun...heeheheh

Si BuDaK KaChAk said...

cik mun~ im try...

=)

~ieda~ said...

hahaha...situasi yg sm...xder mood nk mghadpet...bw pon da jrg... ^_^