click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Thursday, 5 January 2012

Aktiviti malam ini...



sumber : pokcik google

aktiviti aku untuk malam ni adalah ke tesco...
jadi terpaksa la aku ambik cuti daripada jogging hari ni....
aku sebenarnya pergi sebab nak beli barang keperluan rumah....

biasa la kalau dah duduk bujang ni bermakna semuanya sendiri...
lagi lagi aku memilih untuk memasak dari membeli makanan di kedai....
bukan apa...aku still belum jumpa kedai yang menari lagi la dekat sini....
lagipun dengan masak sendiri ni dapat jugak aku berjimat....

kalau masak pun juz masak yang simple simple je....
takde la hebat macam mat gebu tu...
dia tu kalau masak memang power....
tengok je la dekat blog dia dah tau macam mana dia masa...

dah la...malas nak membebel panjang panjang....




insyaAllah....kalau panjang umur nanti aku datang lagi beli barang dekat sini sebab tadi tak semua barang yang ada.....



p/s : best juga pegi lewat malam camni....dah tak ramai orang....(tesco ni buka pukul 8pagi sampai 1pagi)


12 comments:

~ieda~ said...

nk ase sket bole???tp dh tawu lauk bkn plhn pe dia...hoho

Si BuDaK KaChAk said...

klu da tau bgus la....so maknenye tak per beli...hehehe

~ieda~ said...

bole plak cm 2???xper lauk len da kn..hehehe

Si BuDaK KaChAk said...

tu la....tpakse msk lauk lain....ala....msk simple2 jer...umah bujang la katekan...

EMOdisaster said...

tesco ~ lebih jimat, lebih hebat...
# erk, tu ke tagline die...hahaha..:)

Si BuDaK KaChAk said...

tah ler...tak tau plak ape dia punye tagline...hehehe

EMOdisaster said...

x pe...redah jer....

Si BuDaK KaChAk said...

mane bleh....kang sakit la g redah tesco tu

EMOdisaster said...

haha.. ape lak redah tesco..mmg la x lut.. ish awk... ermm.. sy ckp redah je tagline tu.. reti? :)

Si BuDaK KaChAk said...

owh.....tak cakap.....hehehe

EMOdisaster said...

oke skng da cakap.. hehe..

Si BuDaK KaChAk said...

ok