click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Wednesday, 18 January 2012

Segmen | Jom Blogwalking

Diana's ♥

arini rasa nak support blogger ni la dengan join segmen yang dia anjurkan...
lagipun nak terjah blog blog yang unik yang masih belum penah diterjah....
saya tak mengharapkan follower yang banyak...
cuma mengharapkan ada reader tetap dalam blog yang tak seberapa ni...

tarikh tutup 20-1-2012...

sapa sapa nak join klik je kat banner atas tu k?




p/s : banyak cakap plak...padahal penganjur tak suro cakap pape pun...hehehe

9 comments:

cik mun said...

hehehe..nak join tp busy la skrang..

Si BuDaK KaChAk said...

cik mun~ ala....xsusah pun....juz copy paste je....

Dianaa said...

Hihi! Banyak cakap tu yg bagus. Takde la orang kata sombong, kan? Btw thanks join segmen ni :D

Si BuDaK KaChAk said...

wahhh....penganjur datang singgah la....hehehe...

ur welcome....

=)

~Filzati Zulkepli~ said...

datang sini blogwalking. jemput ke blog saya eh :)

http://nurshifatuzzinnirah.blogspot.com

Fay said...

salam singgah dari blog fatin diana! =)

Nur Zulaikha said...

dtg singgah sini ye...jmput la kerumah....

Soul Lee Hin said...

dari segmen sama dari blog Dianaa. :)

http://mohamadsolehin.blogspot.com

tiaLAURENN said...

bw dri segmen sejibik . jum ke sebelah sane~ haha


http://siapaitulauren.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-blogwalking.html