click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Friday, 13 January 2012

Segmen | "Jom Blogwalking By Ieyza Afieyna"



arini rasa macam nak join la segmen yang di anjurkan oleh rakan facebook yang dah lama tak dengar cerita...
bukan apa...nak cari url yang boleh diterjah....

ada sapa sapa nak join??klik je dekat banner atas tu...
cepat...segmen abis 14/1/2012...

dengan ini saya tag EMO , IEDA , CIK MUN...





p/s : arap dapat tambah member baru....

5 comments:

Nurul Faiz Bikers said...

datang sini membalas kunjungan...

Cik Fafa said...

singgah dr segmen yg sama !!

http://cikfafasweet98.blogspot.com/2012/01/jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html

myu said...

Salam :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

ieyza afieyna said...

salam.. sory lambat terjah.. broadband buat hal...

thanx join segment ieyza..
ieyza dah buat tempat bloglist untuk semua yg join..:)


just klik bloglist kat tab menu ieyza tu ye.. :)

IBU AQIL said...

FOLLOW SINI DARI SEGMEN YG SAMA...

http://nazrieda-anakku.blogspot.com/2012/01/jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html