click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Saturday, 14 January 2012

Segmen | Review BLog Bersama NorNadiah Dot Com




Entri kali ni aku nak review sedikit mengenai blog rakan blogger aku iaitu NorNadiah.
Blog dia cantik, kemas dan teratur. (jeles kejap...huhuhu)
Blog dia ok...tak berat...aku skali tekan je trus kuar page dia....
Dari segi penulisan pun menarik. Aku nak puji sebab penulisan aku masih lagi bercelaru.

Tujuan aku join segmen dia kali ni bukan apa. Aku cuma nak tau komen dia mengenai blog aku yang tah pape ni. Kalau korang nak komen skali pun boleh. Tulis je dekat komen dekat bawah ni ok??

Kalau nak join gak bleh la klik dekat banner atas tu tau....




p/s : teringin nak tau pendapat orang mengenai blog ribut ni...

13 comments:

[PCL] said...

budak kachak punya blog pun ok sangat dah ni...senang je loading masuk sini..

Si BuDaK KaChAk said...

PCL~ terima kasih....tp x mcm simple sgt ke blog ni??xnmpk kosong ker??

Miss Nadya said...

setuju dgn PCL taw..anyway..thanks sudi juin..:)

malu2 pulak..tunggu di review ya..:)

Si BuDaK KaChAk said...

miss nadya~ bkan malu2...cuma yela....blog baru...so still byk lagi kene blaja...

neway thnx...

dah wat review nnt bgtau ek???hehehe

L said...

L tgh review blog ni .. haha

jom renung2 sebentar..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/kenapa-ilmu-itu-penting.html

Miss Nadya said...

yeah...dah masuk review blogger yang ke 5..:)

http://www.nornadiah.com/2012/01/review-blog-5.html

Eza Boom Boom :) said...

blog awak memang ringan laakk.. hihi. terbaiikk. keep it up. Happy blogging~

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui sggh dr blog nad =)

Si BuDaK KaChAk said...

Eza~ yeke??da blog ni kosong je...tu yg ringan tu...hehehe

Si BuDaK KaChAk said...

Eza~ yeke??da blog ni kosong je...tu yg ringan tu...hehehe

Si BuDaK KaChAk said...

nuyui~ thnx....

=)

Nisa Greennnpanda said...

salam n hye~!!
singgah dr segmen nad..

hehe..nsb baik xde ribut bile sy dtg sni. ^_^

Nurrul said...

Budak kavhak punya blog ringan jer...
quite simple.. mule2 masuk cm tak percaya.. ehkk blogger laelaki ka nie ? ?
kemas jer..

Thumbs up ! :)