click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Sunday, 1 January 2012

Di hari persandingan mu


Sebelum ni aku ada cerita pasal aku nak pergi majlis perkahwinan dekat entri INI
arini aku nak cerita pasal di hari persandingan tersebut...
tapi aku taknak cerita banyak banyak la...
korang layan gambar k??


Ketibaan pengantin...






 (Alamak...tetiba nak tercabut pulak butang ni...)
agaknya mungkin itu yang diperkatakan oleh kak aisyah....hehehe






 (Jadilah isteri yang baik ye...muahhh...)
hehehe



 (tahniah bang...abis cuti nanti jangan tak datang kerja pulak)
hehehe



 sarang labah labah tu juga pakej pelamin kot....hehehe



 (dorang taknak bagi aku bunga telur ke??nak touching la camni...)
hehehe


 aik....pengapit pun sibuk nak posing gak ke??


 amboi....sukanya pengapit....macam dia pulak yang kahwin....hahaha


 (Peace yo....!!!)


asal suma gambar yang kak ana amik jadi camni??


 Kami cuma rakan sekerja je ok??dia tu dah dikira pangkat akak aku dah...


 awat masam je muka tu kak ana oi...??hehehe


 ada sapa sapa berkenan??boleh antakan resume anda dengan segera....hehehe


pengapit yang gila bergambar...



p/s : tahniah abg azmi dengan kak aisyah....

p/s/s : bagi yang terlibat dalam gambar di atas, mintak maaf la yer....gurau gurau merupakan cara untuk merapatkan perhubungan.... =)

30 comments:

~ieda~ said...

camat tahun baru gk geng x mam ikan...hehe...ingtkn lm x hapdet upenyer owg yg lm x bka blog da ^_^

aimaniman said...

tq ke blog akak

tahniah pd kawan yg menamatkan zaman bujang tu..

adik akak pun kawen gak bulan 12 aritu cuma akak yg blom hupdate lg, meriah juga macam majlis kawan adik tu, adik bila lagi asyik nak menyakat kak ana jee...

cik mun said...

bestnye kahwin..hehehehe...

Si BuDaK KaChAk said...

ieda~ so lepas ni rajin2 la singgah sini yer??

Si BuDaK KaChAk said...

aimaniman~ ok2....nnt update la ye...klu bkesempatan nnt akan sy singgah ye kak??

Si BuDaK KaChAk said...

cik mun~ kahwin memang la bez....cik mun da kahwin ke blum??klu blum bleh la kahwin cpt2....hehehe

~ieda~ said...

okies...g pon bz sket skrg neh...mmg da lm x hapdet blog gk...kikiki

aimie amalina said...

ohhh
seronok die sakat org eh
hehehehe

[PCL] said...

salam, pcl dah masukkan url blog anda ke dalab blog list 2012...

Selamat Tahun Baru Masihi 2012..hepi blogging.

Si BuDaK KaChAk said...

ieda~ klu camtu xpe la..tapi klu ade mase nnt update la cite ek??

Si BuDaK KaChAk said...

aimie amalina~ BK mmg suke sakat orang...hhehehe

Si BuDaK KaChAk said...

PCL~ terima kasih....neway selamat tahun baru jgk...

'Aisya Salim said...

Borang resume nk ambik dekt mna eh? Haha ;

Si BuDaK KaChAk said...

'Aisya Salim~ resume buat sendiri...boleh di anta secara pos atau pun online...hehehe...

EMOdisaster said...

yg pakai bju ijau tu ke tuan punye blog nie..? hohoho...memey si budak kacak...!

Si BuDaK KaChAk said...

Emo~ yee....tu la sy...BK....aritu nak sgt tgk kn???ni dah update dalam entry da....lps ni rajin2 la singgah blog ni k??hahaha

~ieda~ said...

hahaha...skrg da krg bz sket...bawu la bole nk update ^_^

Si BuDaK KaChAk said...

ok2....g update cpt....nnt bleh sy bace....

~ieda~ said...

okies geng x mam ikan ^_^

Si BuDaK KaChAk said...

ieda~ gud...

EMOdisaster said...

eceh...tu nak suruh sy tgk gambo die le tu...kikiki... :) oke...i will... :)

Si BuDaK KaChAk said...

EMO~ xde la tgk gmba sy jer...tapi baca la entri n komen skali....aritu nak sgt...dah bg tgk kang taknak singgah lak....yela...muka pun tah pape jer...

EMOdisaster said...

eh2...majuk lak die...sy ckp sikit awk balas panjang berjela...dah buat muncung itik la tu...haha..ye, sy kan rajin snggah blog awk...x tau ke...

Si BuDaK KaChAk said...

xde mknenye nk majuk2....tpulang lh nk singgah sni ke tak....yela...blog ni agk mmbosan kn...

EMOdisaster said...

eh3..alolo.. ni serius jugak ni..haha.. sy x ckp pape pon..bosan ke ape ke..klu bosan sy x comment setiap entri awk..kan..

Si BuDaK KaChAk said...

emmm...yela tu....

EMOdisaster said...

iyo la dak kachak...

Si BuDaK KaChAk said...

bodek jer tu.....wekkk

EMOdisaster said...

haha.. no i'm not..

Si BuDaK KaChAk said...

yolatu....