click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Monday, 9 January 2012

Rumah aku ada vandalism??



Eh…yeke??

Aku pun tak pasti siapa sebenarnya yang vandalism dalam rumah aku ni.

Tapi hati aku kuat mengatakan dia ni salah seorang hero yang agak gangster dalam rumah…

Nak tau sapa orang yang aku maksudkan tu??ni lah dia….





Asal aku katakan dia vandalism?




Hah….tengok la…mainan dia banyak yang dah hancur….
Tapi aku dapat snap gambar ni jer…yang lain tak tau la…dah buang kot….hahaha



p/s : aku rasa dia ni terlebih rock kot tu yang sampai pecah tu....hehehe

18 comments:

amy syifa said...

aikk.sape nih?

EMOdisaster said...

kalah drummer metallica lah... ngee... :)

Si BuDaK KaChAk said...

syifa~ ni la Qhalief....comey kan???mcm poksu dia...hahaha

Si BuDaK KaChAk said...

emo~ jgn kate matallica....slipknot nyer drummer pun kalah kot...hahaha

EMOdisaster said...

haha.. btul2.. tp biarkan je.. mgkin da besar nti die nak jd musician.. leh tompang populariti.. sy cop die utk jd husband sy tau... bru populer..hahaha...

Si BuDaK KaChAk said...

insyaAllah....amin....owh....sory....sy akan ajar dia supaya demand....cari awek yang btol2 cantek2....lawa2....pandai2....kaye2.....popular2....hehehehe

EMOdisaster said...

cet.. tu bukan demand.. tu terlebih demand... hehe..ye lah.. carik lah..

Si BuDaK KaChAk said...

baru la ssuai....hehehe

wahida said...

beli lain jer..hehe...budak2 mmg mcm tu..


salam kenal...

aimaniman said...

yuppp kalau rumah akak dah ada vandalisme tahap gaban la dik,..bukan takat mainan, kaca tv pun anak akak conteng pakai kaler...

Si BuDaK KaChAk said...

wahida~ da byk da bli...sumenye lingkup gk....haahaaha

Si BuDaK KaChAk said...

aimaniman~ yeke??hahaha....mungkin kaler kt tv tu x ckup terang kot....tu yg dia nk tmbh tu....hahaha

Ca Cik Duyung said...

di belom dibagi gitar..silap2 dia kunyah tali gitar..haha

Si BuDaK KaChAk said...

ca~ xnk la bg....riso la....kalau kunyah ok lg...klu tjerut camne???huhuhu....mintak dijauhkan...

amy syifa said...

owhhh qhalief? dah besar la..cptnye!

Si BuDaK KaChAk said...

dia da leh jln la....ni bkan latest nye gmba ni....gmba latest tak sempat nak amik...

amy syifa said...

owhhh.cptnye mase.rase mcm baru jeh ko tnjuk gmbar dia baby duluu..

perghhh.dulu! rase mcm da lama sgt pulak..

Si BuDaK KaChAk said...

tau takpe...aku pun rase camtu gak...