click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Monday, 3 October 2011

Untuk semua follower blog ni....






to all my follower...

terima kasih banyak banyak dekat korang...

mana mana yang da follow aku tu aku da follow balik...

cuma aku tak dapat nak mentelaah lagi blog korang...

bagi yang terlepas pandang tu aku harap korang bagi la link korang

dekat komen...

nanti aku follow lagi sekali...

neway aku nak mintak maaf sangat sangat kat korang semua...

yela...da lame da aku tak up cerita yang bez bez....yang menarik

menarik...

yang ada hanyalah mengarut...

bukan ape...memandangkan keadaan aku yang terlalu sibuk

sekarang ni telah membantutkan kerja kerja menghapdet blog...

sampai komen2 yang korang bagi pun aku tak sempat nak balas...

BW wat masa ni agak terhad...

neway korang jangan risau sebab aku tetap curi masa aku untuk

BW kat tempat korang...

jadi teruskan lah menyediakan cerita cerita menarik di blog

korang...

yang bernasib baik akan dapat kunjungan dari aku dengan komen

sekali.... :-)




p/s : terima kasih dekat semua follower yang setia menanti cerita cerita dari blog yang tak seberapa ni....    :-)

9 comments:

Dylla Abas said...

hidup b'jiran kena la saling kunjung-mengunjung kan :)

nur anis said...

sama-sama..^__^

Si BuDaK KaChAk said...

dylla abas~ yup..btol tu...but now mmg bz...ni pun ade keje tak siap lagi...rase mcm xde mood je nak wat keje...huhuu

Si BuDaK KaChAk said...

nur anis~ sory tau...bz sgt skang ni...

Aishah Amira said...

kite baru jer berjiran nih haha . ala takder hal lah wak . >_<

cinnamon.com said...

saya baru berkunjung ni,dah follow awak pun..

Si BuDaK KaChAk said...

aishah amira~ thnx awk...nnt kita hapdet cite byk2 n singgah tmpt awk slalu ek??? :)

Si BuDaK KaChAk said...

cinnamon.com~ thnx...slalu2 la kunjung sni ek...sy follow awk blk... :)

eima said...

sama²...hehe