click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Wednesday, 19 October 2011

RaBu | Kurang BerCakaP #9 - aku selalu menyayangimu







p/s : tak pernah berhenti menyayangi seseorang

11 comments:

amy syifa said...

aku tidak berharap utk mnjadi org terpenting dlm hidupmu kerana itu prmntaan yg trlalu besar,aku hanya berharap suatu saat nnt jka kau melihat ku,kau akan trsenyum n berkata 'HEYYY..DIA KAWAN SAYA'

p/s - ayat ni kite da ckp mase mula2 kite hbs blaja dulu..hehe

Si BuDaK KaChAk said...

ade ek??aku pun tak igt...ptut la rase mcm pernah dengar je ayt ni...

amy syifa said...

adaa...tp mesej tu aku dah padam. cume ayat blkg tu bukan la 'dialah org yg slalu mnyayangiku'

teh o beng said...

amboi jiwang betoi :P

NasZ said...

hehehe..nice quote.saya suka sangat2.

amy syifa said...

aku da mesej kat inbox fb lela suruh dia edit setting blog dia tp dia blom reply,lps2 ni dia buat la kot. insyallah pastu blh la ko komen kat blog dia..

CIK MAY said...

menarik2...ade bace kat fb baru ni...;)

Si BuDaK KaChAk said...

teh o beng~ bukan jiwang...tapi lahir dari hati... =)

Si BuDaK KaChAk said...

nasz~ sy pun suke gak~

Si BuDaK KaChAk said...

syifa~ ok...thnx...nnt2 aku tru comment dia...

Si BuDaK KaChAk said...

cik may~ oh...yeke??sy tak main fb...tak tau lak...

=)