click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Tuesday, 4 October 2011

a talk for employee...





tinggal lagi beberapa minit aku akan mengemudi staff staff dari KPJ seremban yang hadir ke tempat kerja aku ni...
dorang nak bagi sedikit talk pada para pekerja yang lain...
agak gementar gak la...
1st time kena handle semua ni...
bos plak cuti...pagi tadi gi anta akak dia gi menunaikan haji...
kalau tak kerja semua ni dia yang buat tapi terpaksa la dia tolak kat aku...
nak taknak aku tetap kena buat...
yang beznya talk ni disertakan makanan tengah hari...
kira sambil sambil mendengar talk dari dorang, pekerja pekerja boleh menjamu selera...
termasuk la aku...hehehe....
makanan telah disediakan...



p/s : "makannnnnn........" hehehe

6 comments:

Tentang Kita said...

gud luck yer..klu saya bg talk..nebes giler..mengigil satu bdn...

Si BuDaK KaChAk said...

btol3...naseb baik la bkan sy yg bg talk tu...sy juz manage dorg je... :)

Ezad Skytech said...

huhu...neves woo depan ramai2 orang ni kena bercakap...heee~

Si BuDaK KaChAk said...

tau xpe...tp staff staff ni terbaek la...xnmpak sgt neves dia tu....

Cik Ice said...

Good luck ye! :)

Si BuDaK KaChAk said...

tq cik ice... :)