click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Saturday, 22 October 2011

Hari Event #1




Berikut adalah gambar yang telah di ambil sewaktu event yang pernah saya war war kan dekat entry ni dan entry ni...



lihat la pakgard pun tidak mahu melepaskan peluang untuk melihat motor ni dengan lebih dekat...



sedikit penerangan yang hendak diberitahu...
event ni berlangsung di tempat kerja saya...
bukannya yang dekat Lot10 tu...
walaupun hari yang sama tapi event yang lain...

dan sedikit kekecewaan yang menimpa kami semua kerana rider utama ducati iaitu valentino rossi tidak dapat hadir kerana mempunyai sesi pemanas badan di litar sepang dan malam nya ada pelancaran motor ducati yang baru...

jadi mereka terpaksa hantar raider simpanan mereka kot 2 orang...

sebenarnya banyak lagi gambar yang ada tapi tah kenapa tiba tiba pula tak boleh nak upload...
so bagi yang nak tengok gambar event ni tunggu la ek??
yang pastinya gambar yang akan datang lebih menarik...
gambar owner blog ni dengan rider ducati pun ada gak...

sapa rider 2 orang tu??
owh tunggu la sampai owner ni tempek gambar dekat blog ni ek??




p/s : 2 tahun lepas F1...tahun ni Ducati...tahun depan??ingat nak mintak drift pulak la yang datang...hehehe

4 comments:

amy syifa said...

perghhh..klu drift dtg sumpah jeles!

Gen2Merah said...

wahh, menariknya event kat situ... nanti kalau ada event drift upload2 gambar ye... heee

salam berhujung minggu (",)

Si BuDaK KaChAk said...

syifa~ blum ada lagi...ni cuma pndapat aku je...blum bsuara kt orang atas lg...hehehe

Si BuDaK KaChAk said...

Gen2merah~ boleh je...doakan la smoga ade event drift taun depan...bru leh upload gambar nya...haha