click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Tuesday, 11 October 2011

i miss u so much my sis...

*entry peribadi*


sumber : SINI


tetibe je rasa nak up cerita pasal akak aku sorang ni...
berdasarkan pic yang kat atas ni dia yang nombor dua dari kiri...
nama dia : Umisah Binti Rosfadzilah...
umur dia : rahsia (yang penting anak merdeka)
asal : Perak@P.Pinang (tak sure la plak)


aku rindu sangat sangat kat dia...
walaupun pernah la dulu kitorang tak bertegur tapi akhirnya kitorang berbaik semula...
tapi sayang...
sekarang ni kitorang dah terpisah jauh...
contact pun da jarang...
maybe sebab masing masing sibuk...


sebenarnya semalam aku gi jogging...
dalam aku tengah berjogging tu tetiba aku teringatkan akak aku sorang ni...
yela...aku pernah gi jogging dengan dia dulu...
masetu sempat gak la kitorang bergurau dan amik gambar...
mana gambarnya??
ala...cukup la gambar ni...
gambar tu biarlah tersimpan dengan rapinya oleh aku...


jadi bila dah sampai rumah aku terus mesej akak aku ni...
tapi sayang...
mesej aku tu dibalas lewat sangat...
time tu aku da tido...
nak balas balik mesej dia tu memang tak dapat la...
mata aku memang dah berat sangat sangat...
mungkin sebab penat sangat kot jogging tadi...


rindu sangat sangat kat akak...bila la agaknya dapat jumpa dengan dia ek??dapat gurau gurau macam dulu...



p/s : kalau la dia baca blog aku ni mesti dia tau betapa rindunya aku kat dia....

11 comments:

amy syifa said...

tlg! ada org curikk gmbr sy!!

Wanita Mutalib said...

ooo..dah jauh baru tau rindu ek ngee...

Si BuDaK KaChAk said...

syifa~ ahhh....sadap yu....hahaha

Si BuDaK KaChAk said...

wanita mutalib~ yela...time dekat hari hari jumpa...tu yang tak rindu tu...ni bila da jauh rase macam kehilangan pulakk..

amy syifa said...

huh.fine.i'll sadap forever!!!

Si BuDaK KaChAk said...

eleh...touching la pulak BFF aku sorang ni...

Bilal binti Robah said...

aku pun sgt rindu kt abg angkat aku aka guardian aku
dia sgt byk guide aku masa aku terumbang ambing di zmn hingusan dlu
dan aku mmg crush kt dia
#tu la pompuan kn..sikit2 crush. haha

tp
aku tak la paksa
dia pun mmg da ada gf masa aku confess
but now
hubungan kami terputus terus
dunot knoe why

mana la kau pegi ejoy woi
da kawen ke woi

#tetibe nyalak.


har har har

amy syifa said...

ejoy?

Si BuDaK KaChAk said...

bilal binti robah~ ejoy???dia budak mane??

Bilal binti Robah said...

budak kl
kenapa weh?
ko ke ejoy tu?
hehe
:P

Si BuDaK KaChAk said...

ishhh....xde la...
aku ade mmber name ejoy gak...
tapi dia budak terengganu...
tu yg tekejut tetibe ko sebut name ejoy tu...haahaha

igt ko knal dia gak...hehehe