click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Tuesday, 25 October 2011

Majlis perkahwinan Kak Anoy #2

Entry ni merupakan kesinambungan bagi entry yang lepas...
bagi yang terlepas nak bace entry yang lepas jangan risau...
korang boleh je klik dekat sini---> PART 1



jom kita layan gambar...




masa ni baru sampai...pengantin belum keluar lagi...tengok la kak umi tu...sebuk nak interprem...


 ni la dia pengantin perempuan nya...kak anoy...yang sebelah tu pengapit dia....time ni dia baru keluar dari bilik persalinan...pengantin lelaki dah nak sampai...



aku masih dalam experiment untuk mencari view gambar wedding...so jangan nak gelak pulak...wekkk



ketibaan pengantin lelaki...abg zul...time ni bapak panas...kulit aku pun da semakin gelap...serius beb panas gila...kalau tak percaya tengok la makcik baju kuning tu...siap berkaca mata hitam lagi tu...


lagi gambar??ada...tapi komputer ni tak boleh nak masuk gambar banyak banyak la...so kena tunggu sambungan cerita la ek??ada lagi beberapa keping je lagi gambar penganting yang nak dikongsi...selebihnya gambar aku dengan member member melepak dekat temerloh...

so kalau nak tengok tunggu la entry akan datang ek??


bersambung....




p/s : macam mana la nak bagi kulit ni cepat cerah balik....??

24 comments:

shiema sufian said...

cantiknye pengantin :)

Si BuDaK KaChAk said...

tu la...shantek kn???hehehe

Teja Mama Tuah Melaty said...

Pengantin cantik Pelamin pun cantik.

Si BuDaK KaChAk said...

yup...cantik...

=)

amy syifa said...

pic 2 - nape k.anoy mcm nak nangis je..heyy.dah kawen mne blh nanges

pic 3 - tnggu aku nak edit pic ni. HAHAHA


p/s - klu nak pic yg ko masukkan jadik besar.lps upload kat entry klik gmbr tu nnt dia jd biru kan.. pastu tgk dia ada tulis small,medium, large,x-large.. tekan x-large! baru gmbr bsr.. klu nak la.xnk xpe =)

Si BuDaK KaChAk said...

syifa~ mane ade nak nangis...panas terik kot time tu...tu yang nmpak mcm nak nggis...huhuh

ko nak edit gmbar pelamin tu ke??edit la...aku nk tengok...aku mane reti edit2 ni sume...

p/s : kalau besa2 kang tak cantek plak blog ni...

Si BuDaK KaChAk said...

syifa~ mane ade nak nangis...panas terik kot time tu...tu yang nmpak mcm nak nggis...huhuh

ko nak edit gmbar pelamin tu ke??edit la...aku nk tengok...aku mane reti edit2 ni sume...

p/s : kalau besa2 kang tak cantek plak blog ni...

amy syifa said...

alaa...gmbr tu kecik sgt la.xnmpak jelas.boleh tak ko msukkn semula gmbr tu pastu bg size dia large 0r x-large..=) plezzzzzzzzzzzz...

Si BuDaK KaChAk said...

ko klik la kt gmba tu...nnt jd la beso..

amy syifa said...

aahh..right klik! lupe plakk.heh nyanyuk betol la..

Si BuDaK KaChAk said...

menggong...da tua da ni...hehehe

ciEk NiENa said...

bekenan tengok pelamin tu.. nice3.. huhu..

Gen2Merah said...

hari yang berbahagia buat para pengantin.. mesti meriah suasananya

Si BuDaK KaChAk said...

ciek niena~ yup...cantek kn??hehe

Si BuDaK KaChAk said...

gen2merah~ alhamdulillah la...tidak menghampakan la...hehe

Eera Shera said...

cantik panten pompoan tu..

slmt panten baru :)

Si BuDaK KaChAk said...

eera shera~ chantek kn??

Dylla Abas said...

hijau :) dulu2 pernah berangan tema kahwin nk pakai kaler hijau.tapi,sekarang dah gile kaler purple lak..huhu :p

anyway..pengantin tu mmg sweet..naik serinya (",)

Si BuDaK KaChAk said...

wahh...purle...leh la kita kawen same2...sbb suke wane purple...hahaha

kn2??nmpak serinye...

=)

NasZ said...

saya tak sampai seru lagi. hehehe.

Si BuDaK KaChAk said...

nasz~ nak tunggu smpai bile lagi??lagi cepat lagi bagus...jgn lupe jemput ye nnt...hahaha

YNA said...

ingatkan budak kacak yg kawen tadi :)

ops! nie budak kacak ke mamat ensem nie, hihihi

Si BuDaK KaChAk said...

YNA~ nak kawen dengan sape??calon pun blum ada lagi ni...

budak kacak = mamat ensem....hehehe

teha said...

syok nyee tgk org kawen ! hahaha !