click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Wednesday, 5 October 2011

SEGMEN | " Saya nak edit blog percuma! "




soalan : kenapa nak blog ni di edit??

jawapan : sebab blog ni agak kurang menyenangkan mata...lagi 1 sebab saya memang tak pandai nak edit edit sume ni...lagipun saya memang tengah mencari sangat2 orang yang sudi nak tolong edit blog ni...

korang nak join gak??boleh jer...try la nasib korang...mana la tau kot2 korang terpilih...kalau nak join klik je kat banner atas tu...


p/s : bila la page aku ni nak berubah wajah... :-(

2 comments:

HAFIZAL said...

sy dari segmen kotak bulat....singgah sini

faridah nazurah said...

hee dtg sini nak menambah komen awk.. good luck ehh :P jom dtg kat blog sy pulak

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/saya-nak-edit-blog-percuma.html