click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Sunday, 9 October 2011

nak mintak maaf kat semua....

sumbangan pokcik google..


entry ni aku hapdet untuk semua followers yang follow blog ni...
sekarang ni keadaan aku semakin sibuk...
blog pula da semakin bersawang...
aku da jarang nak BW kat tmpat korang....
kerja aku da semakin bertambah...
kena pula aku sekarang sedang memikirkan projek X aku dengan my BFF...
projek apa??
owh...tu nanti la dulu...tunggu la sampai hari pelancaran nanti...
aku akan ceritakan kat korang nanti k??
but now aku memang tengah bizi sangat sangat...
Mr.Lappy aku plak prob...
ni pun aku terpakse online dekat CC kat area rumah sewa aku ni...
nasib baik internet dia laju walaupun dia still menggunakan PC yang agak kuno...
monitor bapak besar tapi skrin kecik...
naik juling mata aku nak baca....
kena pulak rasa panas yang bagai bagai ni...
aircond ada...terpasang pulak tu...siap ada kipas lagi...
tapi aku tak paham la napa still panas...
tah kemana pulak pergi angin angin tu suma...
neway arini aku nak BlogWalking sepuas puasnya....
bagi yang baru add aku tu aku nak ucap terima kasih....
akan ku follow korang semula...
dan teruskan la kesetian pada blog aku ni ek??




p/s : kita tengok blog sape yang bertuah dapat kunjungan aku hari ini....

5 comments:

cik mun said...

hehehe..thanks dtg blog mun..angin tu semu disedut keluar kot..

KiMiE said...

sama la kita..bz wat keje huhu!!

Bilal binti Robah said...

haha
good luck bro for the project
:D

Bilal binti Robah said...
This comment has been removed by the author.
✿ Myra ✿ said...

okay, no probs! :)