click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Wednesday, 5 October 2011

SEGMEN | Segmen Mari Berkenalan





wahh...ni segmen yang kedua yang aku join arini...

kalau diikutkan nak BW je...

tapi arini macam tak ramai je yang up cerita yang bez bez...

so dengan sukacita nya aku pun join la segmen ni...

memandangkan follower aku pun tak sampai 100 orang so memang layak la aku untuk join...

kepada yang nak join tu klik je kat banner tu...



p/s : arap2 ramai la nak follow blog tah pape ni...

9 comments:

Mama Afifi said...

Terima kasih sudi join segmen saya...saya follow sini...

Mama Afifi said...

oopsss awak dah jadi follower saya ke? Syarat nak masuk kena follow dulu :)

Si BuDaK KaChAk said...

da jd da...

Si BuDaK KaChAk said...

dia lmbat detect kot...

ctie anis said...

singgah dari segmen yg same..

http://sweetctie.blogspot.com/2011/10/segmen-mari-berkenalan.html

salam perkenalan.. :)

PCL said...

Assalamualaikum, jom saling mengenali..PCL singgah dari segmen sama, jemput datang ke blog sy.

AQiLaH QeYLa said...

ai.. dr segmen yg sma..
done follow..
salam knl.. :))

fifipinky said...

salam..
sggah dari segmen yg same..

suda follow awk...
salam kenal:-)

~ FaRaH izzAtY ~ said...

hai :) salam kenal :D

done follow u :)