click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Thursday, 20 October 2011

Selesai sudah...



cuaca panas (sumber pokcik google)



Alhamdulillah...

event yang aku war war kan tadi dekat entry NI telah pun berjalan dengan lancar...
tiada masalah yang dihadapi...
cuaca pun menarik tadi but now da hujan...
nasib baik dah habis event baru nak hujan...

sangat mengujakan...
walaupun event dia singkat tapi agak menarik la...
hari yang panas terik pun still gagah lagi untuk amik gambar...
yang penting kulitku masih belum gelap lagi...hehehe

aku pun dapat gak amik gambar dengan penungang motor ducati tu...
tapi masalah sekarang gambar yang diambil terlalu banyak...
so perlu melalui proses saringan...
insyaAllah aku akan masuk dalam blog ni nanti...

so sila la bersabar wahai follower follower sekalian...
sabar tu separuh daripada iman...
separuh lagi kat mana??(jeng jeng jeng......)



p/s : dengar kata 2 tahun lepas F1 yang datang sini...time tu belum kerja lagi...

4 comments:

Juey Ha said...

separuh lgi dekat mulut kot. :P

aimie amalina said...

waaaaaaaaaaa
pegi ke?
yg kat LOT10 tu ke?
weee
besnyeee..huhuhu...

Si BuDaK KaChAk said...

juey ha~ eh??yeke???tak tau pun...

Si BuDaK KaChAk said...

aimie~ takde la...ni bukan kat LoT10 tu la...ni kat tmpt kerja...tapi rossi takde...tu yg tak bez tu...sbb dia kan ade sesi pemanas badan...ni rider lain...