click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Saturday, 24 September 2011

TungGuLah KepuLaNgaN aNaK mu Ini

yayyy.....!!!!
arini aku nak balik rumah family kat KL
lama da aku tak balik jumpa family...
tak sabar nya nak jumpa dorang...
rindu dengan family...
rindu gak dengan 3 orang pari-pari ku...

pari-pari ku??

owh...anak-anak buah aku la...
(Caca, Qhalief , Zarif)
lama da tak main-main dengan dorang...
"korang tunggu tau...nanti Acu balik kita main sama-sama tau..."

sebenarnya aku balik ni ada tujuan lain...
actually my cozin nikah hari ahad ni...
so kena la pergi ye...(orang kata kalau tak gi majlis orang kang kita punya majlis pun takde orang nak datang)
katanya buat dekat putrajaya...

nanti la...aku try amik pic...
nanti aku hapdet la kat blog ni...



p/s : panas nya kat luar...macam mana nak balik ni...mau rentung gak kulit aku ni kang...

14 comments:

amy syifa said...

eleh.bdk manjee!
upload gmbar qhaliefff..!!

p/s - bwk moto elok2..jgn merempit je,aku rempit xpe..huhu

Si BuDaK KaChAk said...

owh...cannot2...nnt ko buat bomoh...kang xdpt la aku nk tgk ko kne lempang dgn ank buah aku...hehehe


p/s: aku merempit moto kecik je...ko merempit moto besa...

amy syifa said...

biar la aku bomoh dia,bukannya aku bomoh ko pon.wekkk.elehh..ank buah ko xkn lempang aku la sbb aku kan comeyy =D

p/s - mne ada moto besar,kite naik moto kecik jee..

PeRmAtA bIrU said...

betul2.. jangan tak pergi kenduri org..nanti keduri kita jadi sunyi... heheheh..

Si BuDaK KaChAk said...

syifa~ mmg la dia xlempang...aku rase dia sepak je kot...hahaha

p/s: yola...

Si BuDaK KaChAk said...

permata biru~ btol3...kite kne gi kenduri org...so arini nak gi..jom2...hehehe

amy syifa said...

"dia sentuh aku, aku cium dia" ~hehe

p/s - hehe

Si BuDaK KaChAk said...

ko nk cium dia??jgn arap...aku xkn bg ko sebarkan pnyakit kt ank2 buah aku..hahaha

amy syifa said...

eloo.aku suci dan murni tau.bukan mcm ko,full of disease..wekkk :p

Si BuDaK KaChAk said...

sbb ko suci+murni tu la pnyakit nk dekat dengan ko...mcm aku da susa nak dpt da sbb body aku da ade antidot mcm2 penyakit...

amy syifa said...

eh terima kasih sbb ko at last mengaku aku ni suci+murni..ko mmg kwn sejati.~lalala

Si BuDaK KaChAk said...

suci+murni+penyakit=menggong...hahaha

amy syifa said...

ko la mengong!! wekkkkkk..

Si BuDaK KaChAk said...

hahaha.....wekkkk