click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Tuesday, 27 September 2011

BoLa | Apakah semua ini?? lucah ke??


selama bertahun-tahun aku bermain bola...
pernah gak kadang tu ada perasaan nak membuang...
tapi bila da atas padang time tengah game tak pernah plak rasa nak terbuang...
maybe daya fokus aku time tu sangat tinggi...
so segala macam perasaan tu pun hilang...
tapi macam mana plak dengan orang ni??
apa yang dia tengah pikir ek time ni??
ada sape sape boleh bagi jawapan bagi pihaknya??

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


sumber : pakcik google


p/s : ada gak yang kena buang padang ni kang atas kesalahan "melucah di tengah padang" hehehe..

8 comments:

amy syifa said...

astgfirullah.ape ni! hilang kesucian mate i..

Si BuDaK KaChAk said...

eleh...tah2 sblom ni da biase tgk...hahaha

amy syifa said...

mne ada.pndai je tuduhh.aku xpaham la benda2 cenggini ~lalala

p/s - rajin ko edit blog..

Si BuDaK KaChAk said...

owh...ko xphm ek??klu cmtu bgus la...TTDMKA...wekkk

p/s: rajin??aku buat ape??

Ary said...

hahaha...dah x tahan agaknya...:)

jom join 1st segmen bersama Nur Kasih...silakan sudi yer!

Coolman said...

toilet jauh sgt lo..entah2 kt stadium x dea toilet tu tg melepas sebrang je..

Si BuDaK KaChAk said...

Ary ~ mungkin la...hehehe...

owh...klu empunya blog da menjemput saya join la....tggu ye..
:)

Si BuDaK KaChAk said...

coolman ~ boleh jd la xde toilet...hahaha

neway thnx tau singgah...nnt aku singgah balik tmpt ko...