click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Monday, 12 September 2011

MuLuT Ku MeManG SuKe MeLaLaK

Hijau Daun - Suara (Ku Berharap)

hijau daun album 

Di sini aku masih sendiri
Merenungi hari-hari sepi
Aku tanpamu
Masih tanpamu

Bila esok hari datang lagi
Ku coba ’tuk hadapi semua ini
Meski tanpamu ouuw wooohh
Meski tanpamu

Bila aku dapat bintang yang berpijar
Mentari yang tenang bersamaku disini
Ku dapat tertawa menangis merenung
Di tempat ini aku bertahan

Suara dengarkanlah aku
Apa kabarnya pujaan hatiku
Aku di sini menunggunya
Masih berharap di dalam hatinya

Suara dengarkanlah aku
Apakah aku slalu di hatinya
Aku di sini menunggunya
Masih berharap di dalam hatinya

Kalau ku masih tetap di sini
Ku lewati semua yang terjadi
Aku menunggumu ouuw wooohh
Aku menunggu

Suara dengarkanlah aku
Apa kabarnya pujaan hatiku
Aku di sini menunggunya
Masih berharap di dalam hatinya

Suara dengarkanlah aku
Apakah aku ada di hatinya
Aku di sini menunggunya
Masih berharap di dalam hatinya

Ouuw wooohh…

Suara dengarkanlah aku

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

nape aku updated lirik lagu ni??lagu da lapok??peduli hape aku...ado haku kesah??

sebenarnye aku pun xtau la...semenjak dua ni aku mulut aku ni gatal sgt nak melalak lagu ni...

dah la lagu ni pernah aku tujukan untuk seseorg....

tp seseorang tu da xde da pun dalam idop aku....

mayb dia tengah bahagie dia da NEW ke...

aku pun xsure....tp kalau btol la dia tengah bahagie aku leh cakap "syukur alhamdulliah"

sebab aku sentiase doakan kebahagiaan dia wlaupun aku sedar jodoh dia mayb bukan dengan aku...

aku terima semua itu...

TaPI.........!!!!!

ade tapi nye...kalau la aku dapat tau yang dia tak bahagia dengan orang yang baru dalam idup dia tu...

aku juz nak pesan dengan orang baru tu...

U BETTER WATCHOUT....!!!

jangan sampai aku rampas kembali hak aku yang dulu....

now aku lebih senang idup sorang diri...

bukan xnak cari penganti tapi aku dah letakkan "dia" sebagai penanda aras bagi aku untuk memandang wanita lain...

kerana bagi aku hanye dia lah yang terbaik yang pernah hinggap dalam diri aku ni...

so kalau aku tak jumpe wanita yang leh lawan dengan ape yang ade pada "dia"...

bermakne aku akan tetap idop kesorangan...

lagipun aku blum pikir lagi pasal nak kawen ni sume...

otak aku skang ni tengah laju pikirkan pasal bisness....

bisness ape??owh...tu nanti la dulu...bisness kecik2 je dulu....

nak cari duit lebih....


k a...takde ape pun...saje je mgarut petang2 ni...


p/s : sori la da lame tak hapdet blog ni...balik dari cuti aritu keje belambak gile...now bru free skit...leh la hapdet lagi nanti...

7 comments:

amy syifa said...

i love the song so much~

Si BuDaK KaChAk said...

yup...me too....tp lagu ni wat aku sedih la....SHIT!!!

Ini Kisah Tia said...

oo i seee .. lagu ni .. memang best .. hijau daun :)

Si BuDaK KaChAk said...

yup...bez2...tp sedih a.... :(

PCL said...

owh...gitu citernyer., moga ada hikmahnya...jgn menanti je tp kena usaha mencari, insyallah ada persamaanya dgn wanita lain dan mungkin lebih dari segi yg lainnya plk. (jgn berputus asa)

Si BuDaK KaChAk said...

PCL ~ tah ler...wat mase ni mls la nk pikir psl ni lg...

Kancil 8349 said...

Kancil pun sukakannya...best lagu nie...masa belajar kat maktab kawan bising sebab ndak best katanya...time tu lagu nie ndak popular lagi...tu yang dia kata macam tu..hehehe...sekarang, ambil kau..dia yang tergila2...

jomlah ke blog Kancil untuk mendengar lagu pilihan Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/09/segmen-lagu-ini.html