click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Monday, 26 September 2011

HaRi IsniN yAnG SiBuk....!!!




hari ni banyak pulak keje nak kena settle kan...

tak dapat nak up entry...

pada yang mengikuti citer aku yang tah pape ni arap maaf la ek?(ade ke orang ikut citer aku??)

esok aku cuba up citer k?

arini kalau sempat aku BW la kat page korang...

kalau ade yang nak sertakan url pun bleh gk...

nnt aku free aku datang singgah...




p/s : minggu gaji so kene wat bos nmpak kita rajin bru sejuk ati dia...hehehe

2 comments:

..cik gugu.. said...

wahh gaji bule la blanje~

Si BuDaK KaChAk said...

boleh.......
tp......
tak boleh kot...nak bayar duit orang dulu...hehehe