click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Tuesday, 1 November 2011

SEGMEN | Lulu Caldina Ajak Blogwalking






lai...lai...mari mari.....ade segmen baru dari lulu....
oleh disebabkan kemalasan nak update cerita cerita baru dan suka blogwalking kat blog orang, saya rasa terpanggil nak join segmen ni...senang sikit nanti nak cari link yang boleh saya blogwalking...

bagi sapa sapa yang nak join meh ler...korang boleh je klik dekat banner lulu yang kat atas tu...comelkan dia pakai baju chelsea...untuk pengetahuan korang yang lulu punya minat yang sama dengan saya iaitu peminat  kepada kelab chelsea....

go CHELSEA go....huhuhu


p/s : tetiba rasa bengong....hahaha

30 comments:

Rahmah Ram Ram said...

Salam SiBudak Kachak,

akak singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan selamat berblogwalking ye...

Jemputlah singgah ke
http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

PCL said...

salam singgah blogwalking...jemputla ke blog PCL jgk ye..

Tentang Kita said...

salam, linniey dtg dr segmen yg sama

jalan2 kt sini jap

http://azumylini.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Wanita Mutalib said...

budak kachak.....


http://wanitamutalib.blogspot.com/2011/11/oke-terima-sajalah-kena-tag-dengan-cik.html

anda di tag

TiTi said...

helo budak kachak!

singgah sini dari segmen yang sama, nice blog! i follow~ :D

saffiya_aleesya @ echa said...

Salam.singgah dr segmen yang sama..
siap follow lg tau..
jom ler singgah ker blog echa yer..

cikumi_violet said...

salam..singgh cni dr segmen lulu.. (^^,)..

CikGu Ma said...

salam kenal dari segmen Lulu....^^,

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

NasZ said...

selamat bersegmen. hehehe. nak share entry "Ibuku seorang pembohong" tu, silakan.

shiema sufian said...

sheima singgah sini dr segmen yg same. jom singgah dan follow shiema :)
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Cik Kamoo said...

hye dear

Salam kenal. datang dari segmen Lulu Caldina!

miss Aresheqyien said...

Salam.singgah dr segmen yang sama..
kiter dh follow...jom singgah belog kiter

Fila Lane said...

bw dr segmen yg sama... folo juge :)

CIK MAY said...

singgah dari segmen yang same.. ;)

Ziana said...

Salam Perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow Blog awak yang menarik ni. Jangan lupa follow saya pula, TQ J

http://zianawanita.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Lelord said...

lawatan dari doha..segmen yg sama

http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

maszull said...

assalamualaikum mama dtg dr segmen yg sama mama dah lama follow kalau sudi follow mama yer...:)

Lvna said...

hi....saya dari segmen yg sama
salam perkenalan
dtg singgah n follow blog awk
kalau sudi singgahla ke
http://runanivle.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

ctie anis said...

bw dari segmen sis lulu..:))

emma dangdut said...

http://dangdutmaniac.blogspot.com/2011/11/lulu-caldina-ajak.html

c nana said...

terjah sni dri segmen yg sama.. hepi blogging yah! :D jom terjah blik hee..


http://mizznana11.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

♥ MiZ NaBieLa ♥ said...

singgah dari segmen yang same...
sudi2kan la menyinggah... :)
salam perkenalan ^^,

http://ielaynna.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Ahmad Hisyam said...

Datang BW kat sini...

Entri menarik di blog light|shadow
1. Cristiano Ronaldo Atlet Paling Popular Di Facebook
2. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)
3. Lagu Best K-Pop (Episod 4)
4. Jom Exchange Review Alexa
5. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee

hira said...

terjah dari segmen lulu. hehe. salam perkenalan :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Arra Ahmad said...

segmen sama..:)

ღ nurrul ღ said...

salam dari segmen yang sama...
happy berblogging yaw :)

ღ nurrul ღ said...

salam dari segmen yang sama...
happy berblogging yaw :)

ceriteraliyana said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini dari segmen yang sama..=)

sj said...

hai ... dr sgmen cik lulu ... nk nek vespa ... jom singgh blog sj ... (^^)V

Asy Faro said...

salam kenal. -Asy Faro.

setiap kali menulis entry d blog, aku target nak menceriakan dan mencuit hati sesiapa saja yang membaca. Jadi nak ajak kau usha blog aku untuk mengetahui kritikan dan pendapat terhadap penulisan aku. be my follower is an extra bonus for me (if n only if u find my blog interesting) =D