click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Friday, 26 August 2011

CuT! ku beRmULa...bLoG Aku PuN CuT!...

WAh...nikmatnyer aku dapat cuti raye 1 minggu...
bez btol dapat bos macam ni...



Arini ari last aku kerja sebab esok aku da start cuti...
so untuk minggu depan aku tak dapat la nak blogwalking kat blog korang...
tapi tak ape...nanti aku da ON balik aku terjah blog korang k??
untuk blog aku... aku da siap sediakan post untuk 1 minggu...
pakai autopost je...
amende??korang tengok la sendiri nanti...




Lepas kerja ni aku trus balik ke kl..
Parent aku tak tau pun aku nak balik..
saje je nak wat suprise ngan dorg...
lagipun nak tunjuk dorang baju melayu yang aku beli malam tadi...


sumber : pakcik google (malas nak amik pic baju sendiri...same je wane tapi aku nye teluk belanga{eh btol ke aku eja ni?})


Tahun ni raye agak suram la sebab aku telah kehilangan sebentuk permata yang sangat bernilai...
Entah ape la kabar dia kat sane ek??
Moge dia beraya dengan penuh bahagia...
Aku plak??terpaksa lah beraya bersorangan...






Akhir kate aku nak menyusun 10 jari memohon kemaafan dengan sume andai kate aku ade menyakitkan hati korang sume selama aku berblogging ni tidak kire sama ada secara sengaja ataupun tidak sengaja...
aku mintak korang halal kan makan minum aku...(eh???ade ke??)
halalkan pic-pic yang aku kutip...entry-entry korang yang aku renovate...
and ayat-ayat korang yang aku modifide..



-----------------------------------
SeLaMaT hAr! RaYa
MaAf ZaHiR DaN BaTiN
------------------------------------


p/s : tengah pening pikir cukup ke duit raye aku nak bagi kat anak2 buah aku??aku ade bape ramai ek anak buah??hehehe

2 comments:

sizuka[Izzati] said...

wah dah balik kampung.selamat hari raya!

Si BuDaK KaChAk said...

thnx sizuka....slamat ari raye gk....neway mintak maap ek klu ade wat pape yg mnyakitkan ati atau wat sizuka xslesa....slamat beraye di tempat org...kim slm la kt org malaysia kt sane...