click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Monday, 5 March 2012

Dunia blogger yang best




Assalammualaikum…

Terima kasih kepada pengunjung yang tak jemu jemu dok ngadap blog aku walaupun tak ada entri terbaru. Sedikit kesibukan telah aku lalui sehingga terpaksa mengenepikan blog kesayangan aku ni.

InsyaAllah…sekiranya tiada halangan lagi akan aku teruskan berblogging seperti biasa kerana aku sukakan dunia blog dari dunia sosial yang lain.

Bagi aku dunia sosial blog ini memberi aku banyak ilmu pengetahuan yang sebelum ni aku sendiri pun tak tahu.

Sedikit sebanyak ia membantu aku untuk aku menghadapi hari hari ku yang mendatang. Selain tu, aku dapat juga kenal rakan rakan blogger yang sporting dan supporting.

Terima kasih korang sebab menyerikan dunia blog aku ni. Teruskan penulisan yang menarik untuk menambah ilmu pengetahuan rakan rakan blogger yang lain termasuk diri aku sendiri.

Maaf aku nak ucap sebab terpaksa buat korang tatap entri yang sama selama aku tak update entri terbaru.



p/s : dah banyak kali aku mintak maaf…mesti dah ada yang naik menyampahkan…huhuhu

14 comments:

CIK MAY said...

TGU RAYE LA MINTAK MAAF..

maszull said...

assalamualaikum...mama pun nak minta maaf yer...:)

..cik gugu.. said...

tiada maaf utkmu kanda ! hahaha !

..cik gugu.. said...

haha sengal ;)

Eera Shera said...

best kan..walopon kdg2 xde idea, dpt BW pn jd la..kalo org sibuk ngn fb, kite ade blog lg bes kn...

Ezad Skytech said...

tu la..kdg2 masa tu membataskan kita nak terus online...nak update pun ikut mood jgk...hee~

..cik gugu.. said...

cmpai aty kanda sruh dinda blk jln kaki .. majok blk ah . haha

Suhami Ahmad said...

xpo atok paham....teruskan berblog =)

Zakaria's daughter said...

tehee.
macam buat sinopsis nobel gitew

~Filzati Zulkepli~ said...

Alala kitorg faham la, kenkadang tu busy, kenkadang tu takda mood nk update. hee, chill okeyhhh

Zahirah Dzulkifli said...

Hahaha. Pun boleh. Saya pun dah seminggu tak update blog tapi tak ada yang rindu. Agak sedih di situ ye. Haha

Dylla Abas said...

walau t'lambat masih tetap BW blog awk ni :)

biela bell said...

sebab dunia blog nie la..kita boleh kenal.HAHAHA.

Nur Zulaikha said...

aku maafkan kamu..hehehe