click here!!!

!:.cuba BACA.:!

Wednesday, 13 July 2011

its my life !!!!!

kenape?ape?siapa?bagaimana?di mana??
mesti sumenye tertanye2 kan kenape aku pilih tajuk ni??
actually...(cewah...speaking london la)...aku tulis blog ni
untuk aku mengisi kekosongan / keboringan dan kesunyian
aku kat sini....selain tu aku cube la beri sedikit tips2 kesihatan
yg aku tau dan yang aku dapat selama aku belajar di kolej
SEGi KL sebagai seorang jururawat kat korang sume...
1st thing aku nk perkenalkan diri aku...name aku
syam @ budak kacak 4b(staff nurse syam)....aku dr kl tp aku
skang menetap kt seremban...hidup bdikari la kate kan...(cewah...)
...kenape aku dok kat sini??aku kerja la kat sini...ape leh wat...
apply byk2 kt area kl...tp 1 pun xde yg kol...berkat doa dan
kesabaran yg aku akhirnye bekerja jgk....tapi aku keje biase2 je....
thanx yang teramat sangat aku nk tuju kt kak mira....(senior mase kat kolej)
...klu x sebab dia mayb aku blom bekerja lagi mase ni....lg ape
ek aku nk cite pasal aku??sbb aku rase macam xde mende yang
bez pun pasal diri aku ni...neway klu korang nak tanye pape juz
tanye je a...aku pun xtau nk cakap ape da ni....

23 comments:

amy syifa said...

abang dah ada girlfriend ke belom?? lalala...=)

SYAM kachak said...

abg da ade gf la...knal x hilary duff??klu knal bgus la...xyh la susa2 abg nk knalkn dia kt "adik"...hahahah

amy syifa said...

ayooo...hilary duff? itu mak sy...xkn abg bercinta dgn mak sy? sy baru nak ngorat abg tp abg dah ada gf...uwaaaa....

Si BuDaK KaChAk said...

mak??adik salah org kot...mayb name mak adik hilary dafi...gf abg mane ade ank lg...n dare lg tu...hahahaha

amy syifa said...

bukan2..mak sy name hilary duff la, bukan hilary dafi..ng0ng la abg ni.. cepuk karang! mane abg tau dia dara? prnah check? euwww...

Si BuDaK KaChAk said...

pap!!! hah...ni mkn dia... name mak sdiri pun xtau...name mak hilary dafi la....abg tau la...hilary duff tu gf abg...dia dare ke x hnye abg je yg tau...hahaha

amy syifa said...

adoi..sakit dok! abg ni ganas ah..main tampar bontot pulak nih.. xjd nak ngorat..g ngorat shaheizy sam pulak ah..wekk..

p/s-owh name mak sy hilary dafi ek? sudah tukar ka?ingatkn hilary duff... heee...

Si BuDaK KaChAk said...

la...kene kt bontot ker??abg target kt tmpt len td...xbez la kne kt bontot..hahahah....g la cr shaheizy sam tu....bruntung la klu dia nk knal dgn ko...klu x ko gigi kuku kaki aku je a...hahahah...
mane ade tuka...mmg name dia camtu...mane leh tuka2 name...klu nk tuka name kne nek mahkamah tau x...hahaha

amy syifa said...

hahaha..mcm kat dlm berite tuh hah. da buat operation tukar jantina nak naik mahkamah tukar name pulak. memang ditolak la.haha.eleh..dengki la tuh nnt shaheizy sam suke aku. 2la org nak ngorat abg jual mahal sgt.wekkk

Si BuDaK KaChAk said...

mane abg jual mahal...harge tetap dik...abg xleh nk bg diskaun...rugi la cmni...bg la skit untung kt abg...xbyk...sringgit dua pun jd la...hahahahah

amy syifa said...

hahahaha...ala..diskaun la sikit.kate kwn2.klu abg bg diskaun sekarang jgk sy bwk abg blk.haha.

Si BuDaK KaChAk said...

xleh dik...harge mati ni dik...abg mmg da xleh bg diskaun...xbalik modal la abg klu abg bg diskaun lg...hahaha

amy syifa said...

eleh..kedekut gile! nak diskaun pon x kasi.nanti dah berkedut tak laku baru tau.mase tu menyesal sudah tiada bergune.huhu.=)

Si BuDaK KaChAk said...

ala...da ckup taun klu xlaku gk bru la abg jual borong...org kate jualan hujung tahun....hahahah

amy syifa said...

selalunya abg year end sale ni barang dia xbest dah..so baik abg turun je hrge skrg! buat midyear sale..huhu

Si BuDaK KaChAk said...

xleh la dik...brg bek ni...mane leh suke2 trun harge...adik klu nk mura2 cube cari kt kdai Rm2...hahahahah...

EMOdisaster said...

owh..dak nurse rupenye...tibe2 sy sakit pulak...leh bg ubat x..? hahahaha...sorry, gurau..=)

Si BuDaK KaChAk said...

owh...bleh je...sakit ape tu??bg ubat nyamuk bleh x??hehehe

EMOdisaster said...

haha...x mo la...nti nurse awk lagi sorang ni merajuk dgn awk pulak..hehe..gurau2 je..

Si BuDaK KaChAk said...

nurse lg sorg merajuk??

errrkk???

tak paham la...

ke awk ckp psl gf??

sory la...sy takde gf...now nak cari duit je....

EMOdisaster said...

hahaha...x baik tau x mengaku xde gf...bertambah merajuk la nti..hehe..bgus2..carik la duit utk kawin nti ek...hehehe...

Si BuDaK KaChAk said...

abistu kalau mengaku mende yang tak betul baik ke???hehe...takde sape pun yang nak merajuk sbb mmg tak ada sapa2 da skang ni....

EMOdisaster said...

haha..oke..oke..nti ade lak yg keluar parang ngan kapak nti..hehehe...